Verder zoeken

Sales Support Medewerker / Commercieel Medewerker

De functie

In deze functie ben je een kei in administratie, maak je rapportages en verzorg je tot in de puntjes het logistieke proces. Je vindt het leuk om je collega’s op commercieel vlak te helpen en houdt de verkooporders bij. Ook informeer je klanten over lopende afspraken en staat klanttevredenheid bij jou op nummer één. Als starter heb je hier bovendien kansen om door te groeien naar de functie van Demand Analyst.  

De organisatie

Je komt te werken bij één van de absolute A-merken in de internationale technologische wereld. Hier kun je je als starter ontwikkelen en doorgroeien. Daarnaast krijg je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en kun je topbonussen verdienen! Jouw werkplek is in Amsterdam-Schiphol. De cultuur is dynamisch, innovatief en ambitieus.

Jouw profiel

Wij zoeken een administratieve topper die flexibel is. Hiermee bedoelen we dat je geen 9-5 mentaliteit hebt en het dus niet erg vindt om soms even dat stapje extra te doen. Klantgerichtheid en accuratesse zijn op jouw lijf geschreven!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een HBO-diploma
  • Je bent analytisch
  • Je hebt (internationale) stage ervaring
  • Je bent een echte aanpakker
  • Je hebt 1 - 3 jaar werkervaring
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels
  • Je bent gek op sales

Het aanbod

Ben jij een ambitieuze starter op de arbeidsmarkt? Dan bieden wij je een salaris van tussen de € 2000,- en € 2200,- bruto en 100% reiskostenvergoeding. Bovendien biedt deze organisatie een heel aantrekkelijk bonussysteem. Goed om te weten: er zijn volop ontwikkelmogelijkheden en deze organisatie voegt echt iets extra's toe aan jouw cv.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Charlene Asgarali
Recruitment Coördinator
asgarali@exactpi.nl
070 - 362 47 36
Verder zoeken