Verder zoeken

Sales Support Medewerker

De functie

Wil jij Traders ondersteunen in een dynamische en hectische omgeving? Ben jij de spin in het web die alle gesloten deals van A tot Z verwerkt, administreert en coördineert? Dan is dit de baan voor jou. Dit is wat je gaat doen:

In deze functie beheer jij voor hen het totale in- en verkoopproces nadat de deal gesloten is. Je hebt contact met leveranciers en klanten omtrent de planning. Je begeleidt de interne en externe logistieke processen van A tot Z, inclusief het coördineren van internationale transporten en de communicatie er omheen. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het beheren van de orders en het maken van rapportages over de voortgang.  

Je werkt samen met de Traders, die dagelijks in- en verkoop deals sluiten. Hier moet je tegen kunnen, want het is dynamisch en hectisch. Voor hen ben jij de trouwe steun en toeverlaat, die snel kan acteren op afgesloten deals.

De organisatie

Je gaat werken bij een jonge en snelgroeiende internationale import- en exportonderneming (FMCG, cosmetica, luxe- en sport producten). Zij kopen en leveren wereldwijd producten aan een divers en groot aantal klanten in binnen- en buitenland. Het betreft een middelgrote organisatie met veel diversiteit aan personeel (15 verschillende nationaliteiten). Je gaat werken binnen een hectische dynamische wereld te midden van Traders. Er heerst een open, super gemotiveerde en toch gezellige werksfeer, waarin alle medewerkers gedreven zijn om de deal te sluiten. Je waant je in een 'Wolf of Wallstreet' sfeer. Ontwikkeling en succes staan hier centraal.

Jouw profiel

Jij hebt een afgeronde HBO of MBO + opleiding en je bent 40 uur per week beschikbaar. Je bent op zoek naar een commerciële, hectische en dynamische internationale werkplek, waar het elke dag anders is. Het is hollen en niet stilstaan. Je bent alert, nauwkeurig, behulpzaam en je beseft als geen ander dat jouw taak even belangrijk is als die van de Traders.

In deze rol is het ook belangrijk dat jij een regelaar bent en precies weet hoe een klant bediend en geïnformeerd moet worden over de leverdata van de producten. Je bent hierin de ondersteunende assistant van de Traders. Daarnaast zorg jij natuurlijk voor een perfecte administratie, zodat je met 1 druk op de knop jouw lopende processen weet. Je kunt de Traders en klanten via jouw heldere rapportages inzicht geven op elk moment van de dag.

 • Jij bent de geschikte kandidaat als jij 0 à 2 jaar ervaring hebt. Bijvoorbeeld in een sales support functie. Het is belangrijk dat jij onze klant kunt overtuigen dat jij het kunt;
 • Je kunt werken met Microsoft Office. Kunnen werken met Navision (order, financieel systeem) is een pre;
 • Je kunt uitstekend Engels en Nederlands. Een extra vreemde taal is een pre.

Om deze baan goed te kunnen doen beschik jij over de volgende persoonlijke skills:

 • Je bent doortastend, accuraat en proactief en een regelaar die van aanpakken weet. Je kunt je eigen werk goed indelen en je werkt resultaatgericht;
 • Je bent direct en houdt ervan om uitgedaagd te worden. Work Hard Play Hard;
 • Je voelt je snel thuis in een dynamische omgeving;
 • Je bent collegiaal en je doet graag iets voor het team.

Het aanbod

Hard werken wordt goed beloond bij deze snel groeiende, informele, platte en no-nonsense organisatie.

 • Je krijgt een fulltime baan;
 • Het salaris bedraagt € 1900-€ 2400 op basis van 40 uur met 25 vakantiedagen;
 • Een dertiende maand en bonusstructuur;
 • Er is genoeg ruimte voor opleiding- en doorgroeimogelijkheden; 
 • Jouw eigen input wordt heel erg gewaardeerd. Er is een wekelijkse borrel, diverse team events, boot camps en niet te vergeten een jaarlijks spetterend eindfeest;
 • Er is een mooi restaurant waar je dagelijks een verse gezonde lunch kunt genieten.

Solliciteer nu! Wil je meer informatie, bel dan met Florence Droogné, 06 55 23 29 24, zij vertelt je graag meer.

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 1623.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Florence Droogné
Recruitment Consultant
droogne@exactpi.nl
06 55 23 29 24
020-715 65 51
Verder zoeken