Verder zoeken

Secretaresse advocatuur

De functie

Wij zijn op zoek naar een Medior Secretaresse die zowel de partner als de praktijkgroep op alle vlakken ontzorgt en zorgt voor een soepele gang van zaken. Naast de vanzelfsprekende secretariële werkzaamheden als agendabeheer en correspondentie, zorg je ook voor:

  • Mooie presentaties in Powerpoint
  • Pro-actieve ondersteuning van de partner door alvast aan de slag te gaan met de signalen/boodschappen die je doorkrijgt; je zorgt voor opvolging en anticipeert op actie van de partner door o.a. alvast het dossier erbij te zoeken, conceptbrief op te stellen, enz.
  • Je verstrekt waar mogelijk informatie van inhoudelijke aard aan cliënten vanuit de dossiers en je licht (standaard) procedures toe.
  • Je ordent stukken en documenten en beheert het archief
  • Je stelt conceptdeclaraties op en legt deze ter goedkeuring voor aan de partner.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een grote juridische dienstverlener in Rotterdam. De sfeer is dynamisch, internationaal en ambitieus.

Jouw profiel

Ben jij een vlotte en assertieve Secretaresse met juridische ervaring? Dan is dit een mooie vervolgstap!

Je bent in het bezit van een secretarieel diploma, beschikt over 2 tot 5 jaar relevante werkervaring en je hebt een HBO werk- en denkniveau. Ervaring in de juridische dienstverlening is uiteraard een pré. 

Voor deze functie is het verder belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, pro-actief bent en accuraat te werk gaat. Je bent betrokken, flexibel en je kunt snel schakelen. Collegialiteit en een aanpakkersmentaliteit mogen niet ontbreken, net als uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.

Het aanbod

Deze vacature is op basis van een vast dienstverband en de salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de EUR 2500,00 en EUR 3000,00 bruto per maand op fulltime basis. 

Herken jij jezelf in het geschetste profiel? Dan ontvangen wij heel graag jouw sollicitatie!

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
cynthia@exactpi.nl
06 - 15 67 21 15
Verder zoeken