Verder zoeken

Secretaresse | Internationaal

De functie

Ben jij een allround secretaresse die graag in een dynamische internationale omgeving wilt werken? Dan bieden wij jou deze kans!

Als secretaresse zal je verschillende managers en hun teams ondersteunen met alle voorkomende secretariële werkzaamheden en je krijgt een grote mate van vrijheid om je eigen werk in te delen. Je kunt hierbij denken aan taken als:

  • agendabeheer
  • verzorgen van correspondentie
  • reizen boeken (vluchten, visa, verblijfsvergunningen)
  • notuleren van vergaderingen
  • reserveren van vergader faciliteiten
  • beheren van het document management systeem

De organisatie

Deze organisatie is een grote internationale speler en je gaat hier werken voor een technische afdeling. Je werkt in een team van 3 secretaresses en de vacature is ontstaan doordat 1 van de secretaresses intern doorgroeit naar een andere functie. 

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde secretariële opleiding op minimaal MBO niveau en minimaal 4 jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur bij een grote internationale organisatie. Je hebt een goede kennis van het Office pakket en beheerst de Nederlandse en de Engelse taal goed tot uitstekend. Je werkt zelfstandig, pro-actief en je hebt een dienstverlenende instelling. Dit vinden de managers fijn! Ook zijn goede communicatieve en sociale vaardigheden gewenst en ook een gezonde dosis humor wordt zeer gewaardeerd, net als spontaniteit! Vanzelfsprekend is een goede samenwerking met de andere secretaresses ook belangrijk.

Deze functie mag ingevuld worden in 32 tot 40 uur per week en bij voorkeur ben je op korte termijn beschikbaar. 

Het aanbod

De salarisindicatie voor deze vacature ligt tussen de EUR 2400,00 en EUR 2800,00 bruto per maand op fulltime basis. 

Ben jij de allround secretaresse die graag in een dynamische internationale omgeving wilt werken? Solliciteer nu! wil je meer informatie, bel dan met Marina Dekker 010 - 414 13 11 of 06 - 42 54 72 32, zij vertelt je graag meer.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Marina Dekker
Business Manager
010 - 414 13 11
06 - 42 54 72 32
Verder zoeken