Verder zoeken

Secretaresse Marketing

De functie

Voor deze functie zoeken wij een flexibele 'spin in het web' die alle voorkomende werkzaamheden op kantoor kan managen. Je bundelt de te bespreken zaken en loopt deze één keer per dag door met jouw leidinggevende. Vervolgens zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dat kan men met een gerust hart aan jou overlaten.

Je doet alle voorkomende secretariële werkzaamheden, zoals telefoonbehandeling, bezoekers ontvangen, verzorgen van correspondentie, agendabeheer en notuleren. Er is ook ruimte om andere werkzaamheden naar je toe te trekken. Bijvoorbeeld het bijhouden van de website, social media of het opschonen van de database. Jij hoeft je hier niet te vervelen!

Het is belangrijk dat jij het leuk vindt om als gastvrouw op te treden en het visitekaartje bent van het bedrijf. In dit mooie kantoorpand is jouw werkplek namelijk achter de receptie.

Als deze leuke combinatie van werkzaamheden jou aanspreekt, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren!

De organisatie

Het betreft een creatieve organisatie in de regio Rotterdam waar de sfeer informeel is en hard gewerkt wordt. De locatie is goed te bereiken met het OV en kom je met de auto, dan is er gratis parkeergelegenheid voor de deur!

Jouw profiel

Naast relevante werkervaring beschik je over een flexibele en pro-actieve instelling en kan jij je makkelijk aanpassen. Je kunt op verschillende niveaus communiceren. Je voelt feilloos aan wat jouw collega's nodig hebben en je legt makkelijk verbanden. Je hebt een rustige maar sterke persoonlijkheid, jij bent iemand die zich niet snel uit het veld laat slaan.

Ervaring met het bijhouden van websites en social media is een must en regelen en organiseren is jou op het lijf geschreven! In deze functie werk je volledig zelfstandig. 

Je kunt hier 24 tot 32 uur per week werken, waarvan de dinsdag en donderdag verplichte werkdagen zijn. Op vrijdag hoeft er niet gewerkt te worden. 

Het aanbod

De salarisindicatie ligt tussen de EUR 2500,00 en EUR 3000,00 bruto per maand op fulltime basis. 

Spreekt deze baan jou aan? Solliciteer dan snel. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Marina Dekker of Cynthia Radjpalsingh, 010 - 414 13 11. Zij staan je graag te woord. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Marina Dekker
Business Manager
010 - 414 13 11
Verder zoeken