Verder zoeken

Secretaresse

De functie

Ben jij een kei in het ondersteunen en een toegewijde secretaresse die parttime (24 uur) wil werken? Dan zijn wij op zoek naar jou, dit ga je doen:

Secretaresse zijn bij deze werkgever is niet saai. 

Je maakt deel uit van een team (3 verenigingsmanagers en 1 andere secretaresse) en je bent de rechterhand van twee van de verenigingsmanagers. Je bent in deze baan verantwoordelijk voor secretariële, organisatorische en administratieve werkzaamheden. Dagelijks houd jij je bezig met de planning en uitvoering ervan.

Op toegewijde wijze lever je kwaliteit zoals iedereen dit doet binnen de organisatie. Je ziet knelpunten en je lost deze op zonder dat iemand je dit vraagt. Je hebt in deze baan veel contact met klanten. Je hebt aandacht voor hun wensen en je brengt de aangeboden dienstverlening naar een hoger niveau. Je draait je hand niet om voor het organiseren van congressen en evenementen en op verzoek van de klant woon je incidenteel een bijeenkomst bij. 

De organisatie

Onze opdrachtgever is een adviesorganisatie in de regio Gorinchem. 

Jouw profiel

Je hebt een Secretaresse opleiding afgerond en je hebt deze aangevuld met een aantal jaren ervaring (recent 3-5 jaar). Je kunt goed werken met MS Office.

Je hebt bij voorkeur gewerkt bij een dienstverlenende non-profit instelling. Je bent positief ingesteld en je bekijkt zaken met een frisse blik. Je denkt vooruit en je denkt mee. Je bent (zelf)kritisch en toch diplomatiek. Last-minute wijzigingen leveren jou geen stress op. Je hebt oog voor details zonder de grote lijnen te verliezen.

Persoonlijkheid / Skills

  • Je bent van nature een organisatietalent.
  • Je kunt goed omgaan met verschillende interne verhoudingen en je kan snel schakelen.
  • Je staat open voor feedback en durft kritisch te zijn over jouw werk en dat van jouw collega's;
  • Je bent gewend om zelfstandig te werken;
  • Het onderhouden en ontzorgen van klanten is jouw natuurlijke talent. 

Het is een drukke baan en het is belangrijk dat jij, ondanks de drukte, het overzicht behoudt. Werklocatie: Je bent in het bezit van eigen vervoer, omdat de werklocatie niet goed met het OV te bereiken is.

Het aanbod

Het gaat om een vaste baan en je treedt na een maand detacheren in dienst bij deze opdrachtgever. Je krijgt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, 33 vakantiedagen en flexibele werktijden. Deze werkgever biedt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien. In deze organisatie zorgt iedereen voor elkaar. Dus een vrije dag is ook echt vrij. Je werkt zelfstandig maar nooit alleen.

Je verdient een salaris tussen EUR 2500,00 en EUR 2800,00 bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

Ben jij de toegewijde secretaresse die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV! Wil je meer informatie, bel dan met Cynthia Radjpalsingh, 06 - 15 67 21 15. Zij staat je graag te woord.

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer 2237. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
06 - 15 67 21 15
cynthia@exactpi.nl
Verder zoeken