Verder zoeken

Secretaresse

De functie

Ben jij naast het visitekaartje voor het bedrijf ook een kei in het ondersteunen? Sta je open voor een functie voor 32 uur per week in de regio van Utrecht? 

In de functie van secretaresse ondersteun je het team, ben je verantwoordelijk voor de inbox, postverwerking en bereid je vergaderingen voor. Verder boek je waar nodig (zaken) reizen, notuleer je gedurende vergaderingen en maak je rapportages. Ook verwerk je (NEN) Normeringen, ondersteun je de uren registratie en de HR administratie. Je bent de spin in het web die alles kan en wil aanpakken.

De organisatie

Je gaat werken bij een bedrijf dat technische dienstverlening biedt door heel Nederland. Deze vacature is voor de vestiging in de regio van Utrecht. Zij lossen problemen op inzake beveiligingsincidenten (brandbeveiliging, liften). Dit mooie familiebedrijf biedt werknemers uitstekende ontplooiingsmogelijkheden. De werkmentaliteit is no nonsense en informeel, terwijl er hard wordt gewerkt. Je werkt binnen een leuk team. Het management van dit bedrijf is gemakkelijk te benaderen.

Jouw profiel

Wij zoeken een ervaren secretaresse met 3-5 jaar ervaring die stevig in de schoenen staat en gewend is een drukke baan te hebben. Verder laat jouw CV het volgende zien:

  • Een afgeronde MBO opleiding, in de richting van secretaresse (bijv. Schoevers of vergelijkbaar);
  • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift);
  • Een goede kennis van het Office pakket.

Deze baan is voor 32 uur per week in de regio van Utrecht. 

Het aanbod

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden:

  • Je werkt eerst 6 maanden via Exact Personeelsintermediair  en na 6 maanden is er de mogelijkheid om direct in dienst bij deze werkgever te treden. Dit hangt natuurlijk af van jouw prestaties en werkinzet;
  • Een functie in een mooie gerenommeerde organisatie;
  • Een salaris tussen € 2500 - € 3100 op basis van 40 uur en afhankelijk van ervaring;
  • Er is binnen deze functie veel zelfstandigheid;
  • In het opleidingscentrum zijn tal van mogelijkheden om je te ondersteunen in je persoonlijke groei;
  • Je komt te werken in een informele organisatie.

Ben jij de Secretaresse die wij zoeken, stuur dan jouw CV. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ilse Stokman, 06 29482224, zij vertelt je graag meer.

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2205.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Ilse Stokman
Recruitment consultant
070-3624736
06-29482224
stokman@exactpi.nl




Verder zoeken