Verder zoeken

Secretaresse

De functie

Als Secretaresse bij onze opdrachtgever verricht je ondersteunende secretariële werkzaamheden voor een aantal relatiemanagers, waaronder een partner om hen zo in staat te stellen hun eigen functie doelmatig en efficiënt uit te voeren. Jouw taken omvatten o.a. het verwerken en archiveren van inkomende en uitgaande correspondentie, agendabeheer, bijhouden van deadlines en het up to date houden van het cliëntenbestand. Daarnaast ontvang je last minute aanvragen van relatiemanagers, en ga je ondersteunende werkzaamheden verrichten bij de facturering en de urenverwerking. Je houdt hierbij rekening met de interne richtlijnen, procedures en werkafspraken. 

De organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd op alle financiële, fiscale en bedrijf-juridische vraagstukken van een onderneming. Lokaal, landelijk en internationaal profiteren ondernemers van de kennis en ervaring van accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen.

Jouw profiel

Ben jij een senior Secretaresse met ervaring in de accountancy én ben je op korte termijn beschikbaar voor 32- 40 uur per week? 

Wat wordt er van jou verwacht:

  • Minimaal MBO Werk- en denkniveau; 
  • 5-10 jaar relevante werkervaring, liefst bij een financiële dienstverlener en gewerkt in een partner cultuur;
  • Extensieve ervaring met Microsoft Office en ervaring met Auditcase en Lotus Notes is een pre;
  • Ervaring/affiniteit met boekhoudkundige processen (facturen).

Persoon

  • Proactief, stressbestendig, ervaring met plannen en organiseren;
  • Samenwerkings- en servicegericht;
  • Communicatief vaardig en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Zelfstandig, verantwoordelijk en accuraat;
  • Enthousiaste, positieve instelling,

Je bent voor 32- 40 uur beschikbaar en je bent op korte termijn beschikbaar. 

Het aanbod

Onze opdrachtgever biedt een op samenwerking gerichte en stimulerende werkomgeving. Het salaris ligt tussen de €3000 - € 4000  bruto per maand op basis van  40 uur per week. Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Naast de wettelijke vakantietoeslag heeft  Iedere medewerker  recht op een vaste eindejaarsuitkering van 3% over het in dat kalenderjaar genoten salaris. De eindejaarsuitkering wordt met het salaris van december uitbetaald.  Bij een dienstverband van 40 uur per week krijg je 20 wettelijke en 9,5 bovenwettelijke vakantiedagen per jaar.

Een Premievrij pensioen en  aantrekkelijke studiemogelijkheden.

Het is de bedoeling dat je direct een jaarcontract krijgt. Doe jij het werk uitstekend dan volgt uiteraard een vast contract.

Wij ontvangen graag jouw CV. Wil je eerst meer informatie? Dat kan: bel over deze vacature met Ilse Stokman, Recruitment Consultant, telefoon 0629482224.

Exactpi Referentienummer: 2410.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Ilse Stokman
Recruitment Consultant
0629482224
070-3624736
stokman@exactpi.nl
Verder zoeken