Verder zoeken

Secretaresse

De functie

Ben jij een ervaren secretaresse, houd jij het hoofd koel, ben je proactief en kan je snel schakelen? Wij zijn op zoek naar een secretaresse voor fulltime (38,75 uur) per week. In deze functie ben je verantwoordelijk voor secretariële werkzaamheden, zoals agendabeheer, afspraken inplannen, telefoon, vergaderstukken versturen, (jaar)planningen maken etc. Je gaat in deze rol 3 veeleisende beleidsmedewerkers ondersteunen. Je werkt in een team van 5 secretaresses. ·

Een groot onderdeel van je werk is het organiseren van bijeenkomsten en het plannen van afspraken inzake een project. Je bent ook aanwezig bij de bijeenkomsten. Dit kan soms wel eens in de avonduren of op jouw niet-werkdagen zijn.  

De organisatie

Onze relatie is gevestigd in Zoetermeer en creëert voor bouw- en infrabedrijven de ruimte om economisch en maatschappelijk verantwoord bij te dragen aan een optimale ruimtelijke inrichting van Nederland.

Jouw profiel

Je bent een vlotte pro-actieve Secretaresse. Je kunt snel schakelen en je bent snel vertrouwd binnen een organisatie. Je kunt goed overweg met verschillende officeprogramma's. Je kunt bijvoorbeeld een brief of uitnodiging naar meerdere adressen versturen, waarbij je gebruikmaakt van de advanced mogelijkheden binnen Word. Je draait je hand niet om voor het maken van een Powerpoint presentatie.

Je kunt goed samenwerken met personen met verschillende karakters. Het is belangrijk dat je goed kunt plannen en prioriteiten stellen, ook voor ad-hoc werkzaamheden.

Verder ben je integer, servicegericht, en beslist geen 9-5 type. Deze functie vereist een grote mate van zelfstandigheid, accuratesse en creativiteit. Je zult het overzicht moeten kunnen behouden.

  • Wij denken aan een ervaren (3 à 4 jaar) secretaresse met minimaal een MBO-4 achtergrond.
  • Je hebt recent gewerkt in eenzelfde drukke secretariële baan.
  • Je kunt uitstekend corresponderen in het Nederlands. 
  • Je kunt werken met Word, Excel en Powerpoint. 
  • Je hebt ervaring in het organiseren van bijeenkomsten en het beheren van complexe agenda's.
  • Je staat stevig in je schoenen

Wij zoeken een secretaresse die per direct kan beginnen. 

Het aanbod

  • In verband met drukte is deze opdrachtgever per direct op zoek naar een secretaresse 38,75 uur (fulltime) per week (36 uur bespreekbaar), voor minimaal 6 maanden met kans op verlenging.
  • Je gaat werken binnen een informele werkomgeving. 
  • Reizen per OV of auto is mogelijk en er is parkeergelegenheid, reiskosten worden vergoed.
  • Het salaris ligt tussen de € 2500-€ 3000 bruto per maand op basis van 38,75 uur per week. 

Wacht niet met solliciteren want als jij  die secretaresse bent die wij zoeken, kan je direct (binnen een week) beginnen.  Stuur snel je CV! Wil je meer informatie, bel dan met Ilse Stokman, 06-29482224 zij staat je graag te woord.

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2290.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Ilse Stokman
Recruitment Consultant
070-362 47 36
06-29482224
stokman@exactpi.nl
Verder zoeken