Verder zoeken

Senior Assistent Accountant

De functie

Als senior assistent accountant heb je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je bent zelfstandig projectverantwoordelijke voor het verwerken van dossiers van een groep klanten. Zodanig dat deze volgens de juiste kwaliteitsnormen worden afgerond. Tevens geef je richting en sturing aan de Junior Assistent Accountant. De functie omvat de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen voor cliënten;
  • Het zelfstandig opstellen en beoordelen van fiscale aangiften voor cliënten;
  • Voorbereidende werkzaamheden voor (fiscale) adviesopdrachten;
  • Het zelfstandig voeren van (tussentijdse) besprekingen met cliënten;
  • Je bent het primaire aanspreekpunt voor klanten;
  • Richting en sturing geven aan de junior assistent accountant.

De organisatie

Deze organisatie is een accountantskantoor in de regio Nieuwegein. Zij hebben meerdere vestigingen in de regio met in totaal circa 50 werknemers. Het is een jonge platte organisatie met korte lijnen. De werksfeer is open en informeel en hun werkwijze pragmatisch en doelgericht. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 35 en 45 jaar. 

Jouw profiel

Je denkt als accountant en handelt als een ondernemer. Je bent in staat om het contact met relaties op gelijk niveau verder uit te bouwen. Daarnaast zie je de mogelijkheden tot uitbreiding van het dienstenpakket bij bestaande klanten. Je bent in staat om een mening te vormen door middel van het afwegen van voorhanden informatie. Tevens ben je in staat om met originele ideeën, werkwijze en oplossingen te komen voor de uitdagingen die de functie met zich meebrengt. Je hebt plezier in het overbrengen van specifieke vaardigheden en kennis en je wilt graag de eerste stappen zetten op leidinggevend gebied. Je krijgt hier veel vrijheid en wordt niet bij de hand genomen. 

Functie-eisen:

  • Afgeronde HBO Accountancy, je bent vergevorderd met het behalen van je AA (of RA) titel of een vergelijkbare relevante opleiding;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de samenstelpraktijk;
  • Ervaring met Unit4 is een pre.

Het aanbod

Zij bieden jou een interessante veelzijdige job in een prettige informele werkomgeving en in een jong enthousiast team met een goede work life balance. Zo mag deze functie in 24 tot 40 uur per week worden ingevuld. Zij bieden een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Tijdens het afronden van je studie word je begeleid door ervaren accountants en er is ruimte om door te groeien, ook na het behalen van je studie. Er worden je hier ook opleidingsmogelijkheden geboden en verder kennen zij 30 vakantiedagen, een premie vrij pensioen en kan je kiezen voor een auto van de zaak of een reiskostenvergoeding. De locatie is overigens ook goed met het OV bereikbaar. Afhankelijk van bedrijfsresultaten en jouw eigen functioneren bestaat er de mogelijkheid tot een bonus en in het kader van teambuilding worden er een aantal keer per jaar leuke uitjes met elkaar georganiseerd.

Bij interesse ontvangen wij graag jouw CV en toelichting. Wil je eerst meer informatie? Dat kan: bel over deze vacature met Marina Dekker, Business Manager, telefoon 06-42547232.

Exactpi Referentienummer: 2413

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Marina Dekker
Business Manager
06-42547232
010-4141311
dekker@exactpi.nl
Verder zoeken