Verder zoeken

Service Adviseur Automotive

De functie

Wat ga je doen? Je ontvangt klanten en neemt hun auto in ontvangst voor onderhoud of schade. Je plant de werkzaamheden, factureert en draagt mede zorg voor een perfecte uitvoering van alle serviceactiviteiten. Je hebt een goed inlevingsvermogen en vertaalt de vragen en opmerkingen naar de werkzaamheden op de werkplaats. Daarnaast informeer je de klant over de planning, wat er aan de auto gedaan moet worden en de eventuele kosten die deze werkzaamheden meebrengen. Vervangend vervoer regelen voor klanten is ook aan de orde van de dag. Je gebruikt het CRM systeem op een goede manier, zodat klanten op tijd geïnformeerd en benaderd kunnen worden.  Je wijst klanten op aanbiedingen en verkoopt pro-actief accessoires en onderhoudscontracten. Je levert graag een bijdrage aan klanttevredenheid en je zorgt voor een efficiënte werkplanning. 

Je kunt je alles in korte tijd eigen maken. Daar krijg je hulp bij van je collega's en voor je persoonlijke ontwikkeling neem je deel aan de Training Academy. Trainingen die op maat worden gegeven maken ook deel uit van je loopbaanontwikkeling. Door hier aan deel te nemen raak je snel vertrouwd met de innovatieve technologie en kun je je vaardigheden nog verder professionaliseren.

De organisatie

Dit is een grote en moderne autodealer in Nederland met een rijke historie in Rotterdam. Dit bedrijf telt rond de 70 medewerkers onderverdeeld in teams van vier. In jouw team werk je samen met drie collega Adviseurs om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Jouw profiel

Als Service Adviseur heb je een passie voor automerken. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je erg servicegericht. Je bent iemand die stressbestendig is, integer en betrouwbaar naar je collega's, klanten en verzekerings- en leasemaatschappijen.

Wat breng je verder mee?

  • Je beschikt over een mbo 3 werk- en denk niveau. Je hebt bijvoorbeeld een achtergrond als autotechnicus met commerciële vaardigheden of juist andersom
  • Je bent commercieel 
  • Je hebt veel interesse in de ontwikkeling van autotechniek
  • Rijbewijs B is een pre

Het aanbod

Een uitdagende functie bij een inspirerend automerk met een mooie toekomstvisie. Je bouwt samen met collega's mee aan een prachtige werkomgeving en het succes van onze opdrachtgever.

  • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Erna Kruis
Recruitment Consultant
010-414 13 11
Verder zoeken