Verder zoeken

Stage BMW i

De functie

Zo ziet jouw Stage eruit

Stage lopen bij BMW is zeker niet de hele dag achter het kopieerapparaat staan en koffie halen voor de afdeling. Nee, stage lopen bij BMW houdt in als collega mee werken met de operationele werkzaamheden. Eigen taken en verantwoordelijkheden krijgen maar ook nemen, je gaat deelnemen in lopende projecten. We verwachten dat je actief deel neemt in de verschillende overlegvormen, je krijgt ook ruimte voor eigen inbreng (en soms moet je het een klein beetje nemen). De groep stagiaires binnen BMW is zelf ook erg actief, zo is er wekelijks een meeting waar jullie elkaar informeren over wat er speelt, uiteraard doen jullie dat na een gezamenlijke lunch.

En ja, als je in het bezit bent van een rijbewijs B kan het zo maar voorkomen dat je gevraagd wordt om een BMW 7 serie of X5 ergens heen te brengen (een kleiner model kan uiteraard ook).

PS. Je zal zeker een keer iets kopiëren en koffie halen voor je collega’s wordt zeker gewaardeerd.

Werkzaamheden

Binnen de afdeling BMW i ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van mobiliteitsproducten en -services met betrekking tot BMW i en BMW i Performance, ook bekend als de 360˚ ELECTRIC-portfolio. Je analyseert de markt- en verkoopinformatie van oplaadproducten zoals laadstations, laadstation installaties, mobiliteitsdiensten en meer. Op basis van de informatie die je verzamelt, ondersteun je de ontwikkeling van marketingplannen en businesscases voor nieuwe en bestaande producten en services. Verder maak je rapportages om de resultaten van de plannen bij te houden en voer je de marketingplannen uit met leveranciers en interne belanghebbenden.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Creëert solide rapportagetools om het succes van producten en diensten bij te houden en stakeholders op de hoogte te houden;
 • Creëert markt- en verkoopanalyses van de laadproducten zoals opladers, installatiediensten en laad pas dienst ‘ChargeNow’;
 • Ondersteunt de ontwikkeling van marketing- en businessplannen in samenwerking met BMW i, dealers en stakeholders bij BMW Nederland / Financial Services;
 • Bereidt overtuigende presentaties en documenten voor;
 • Ondersteunt de uitvoering van marketingplannen door marketingmateriaal te creëren;
 • Ondersteunt de ontwikkeling van trainingen voor dealers en medewerkers van de klantenservice.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die zich internationaal bezig houdt met het verkopen van voertuigen van de merk BMW.

Jouw profiel

Wat wij van je vragen

Als Stagiaire ben je een “belangrijk onderdeel” van de organisatie. Onze ideale Stagiaire is vooral een sterke persoonlijkheid die continu zoekt naar verbetering en vernieuwing. We hechten meer waarde aan wie jij bent dan aan jouw opleiding. Als Stagiaire is een werk- en denk niveau slechts aan te tonen door de opleiding die je nu volgt, zodoende vragen we dat je momenteel een HBO/WO opleiding volgt. Verder selecteren wij op relevante opleidingen en daarnaast:

 • Hbo- of wo-niveau, bij voorkeur richting in Commerciële Economie;
 • Affiniteit met (elektrische) mobiliteit;
 • Passie voor innovatie en duurzaamheid;
 • Analytische vaardigheden;
 • Commercieel klantgericht, communicatief vaardig, flexibel en doener worden als belangrijke competenties beschouwd voor een succesvolle stageperiode;
 • Kennis en ervaring met marktonderzoek en business cases.

Het aanbod

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een stageplaats aan in een groeiende en inspirerende internationale organisatie die continu streeft naar verbetering van service en kwaliteit. Je krijgt bij ons veel ruimte om je te ontwikkelen en waar nodig begeleiden we je. Kan een stageplaats de opmaat zijn voor een mooie carrière binnen BMW Group Nederland. Ongeveer 10% van ons huidige personeelsbestand bestaat uit oud stagiairs. Ook ga je werken in een gezellige werksfeer en in een team met leuke collega’s en mede stagiairs.


Ben jij de stagiair die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV met een motivatie. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Charlene Asgarali 070-3624736. Zij vertelt je graag meer. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Charlene Van Bunge-Asgarali
Recruitment Coördinator
070-3624736
Verder zoeken