Solliciteer op Stage Purchasing bij BMW

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

Jouw functiegroep

Motivatie

Nieuwsbrief abonnement

Terug naar vacature details

 


De functie

Zo ziet jouw BMW stage eruit

Stage lopen bij BMW is zeker niet de hele dag achter het kopieerapparaat staan en koffie halen voor de afdeling. Nee, bij BMW houdt stage lopen in dat je als collega mee werkt met operationele werkzaamheden. Eigen taken en verantwoordelijkheden krijgen maar ook nemen, je zal deel gaan nemen in lopende projecten. We verwachten dat je actief deelneemt in de verschillende overlegvormen, je krijgt ook ruimte voor eigen inbreng (en soms moet je het een klein beetje nemen).

De groep stagiaires binnen BMW is zelf erg actief, zo is er wekelijks een meeting waar jullie elkaar informeren over wat er speelt, uiteraard doen jullie dat na een gezamenlijke lunch. En ja, als je in het bezit bent van een rijbewijs B kan het zo maar voorkomen dat je gevraagd wordt om een BMW 7 serie of X5 ergens heen te brengen (een kleiner model kan uiteraard ook).

Ps. Je zal zeker een keer iets kopiëren en koffie halen voor je collega’s wordt zeker gewaardeerd.

Afdeling Purchasing

De afdeling Purchasing valt onder het directoraat Finance & Operations. Er werken ongeveer 18 medewerkers. Voor de afdeling Purchasing zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die kan assisteren bij de dagelijkse inkoop-activiteiten. Er is veel contact met de andere afdelingen, dus jij krijgt tijdens de stage een goed beeld van de gehele organisatie.

Werkzaamheden Stagiair Purchasing

 • Administratieve ondersteuning, beheren van documentatie, deelnemen in (tender)projecten;
 • Contacten onderhouden met leveranciers;
 • Ondersteunen van de Manager Purchasing en de Purchaser;
 • Ondersteunen bij nieuwe en lopende tendertrajecten;
 • Voorbereiden van presentaties voor management en directie.

De organisatie

BMW Group Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop- en marketingactiviteiten van MINI, Motorrad en natuurlijk BMW in Nederland. Ieder jaar krijgen 32 HBO- en WO-studenten de kans om hun carrière een glansrijke start te geven door een stage te lopen binnen één van de Nederlandse bedrijfsonderdelen.

De afdelingen waar stageplaatsen beschikbaar zijn Accounting, Compliance, Marketing, Purchasing, Sales, Market Intelligence, de Training Academy, Sales Channel Development, Brandmanagement en After Sales.

Deze stage is op de afdeling Purchasing.

Jouw profiel

Wat wordt er van jou verwacht
Als Stagiair ben je een belangrijk onderdeel van de organisatie. De ideale Stagiair heeft een sterke persoonlijkheid en is continu op zoek naar verbetering en vernieuwing. Als Stagiair is een werk- en denkniveau slechts aan te tonen door de opleiding die je nu volgt, zodoende vragen we dat je momenteel een HBO/WO opleiding volgt, bij voorkeur bedrijfskunde, economie, procurement of inkoopmanagement. Jij bent proactief, communicatief vaardig, flexibel, hands-on, analytisch en nieuwsgierig. Verder heb je:

 • Kennis van MS Word, Excel en PowerPoint;
 • Kennis van SAP is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk); 
 • Affiniteit met automotive en/of motorfietsen is een pré;
 • Fulltime beschikbaar vanaf februari.

Het aanbod

Wat heeft BMW jou te bieden?

 • Een stageplaats in een groeiende en inspirerende internationale organisatie die continu streeft naar verbetering van service en kwaliteit.
 • Je krijgt veel ruimte om je te ontwikkelen en daar waar nodig word je begeleid.
 • Een stageplaats kan de opstap zijn naar een mooie carrière binnen BMW Group Nederland. Ongeveer 10% van het huidige personeelsbestand bestaat uit oud-stagiairs.
 • Ook heerst er een gezellige werksfeer en bestaat het team uit leuke collega’s en mede-stagiairs.

Geïnteresseerd?
Exact personeelsintermediair verzorgt de voorselectie van alles stagiaires binnen BMW Group Nederland. Zie jij jezelf terug in het geschetste profiel? En ben je geïnteresseerd in een leerzame en leuke stage op de afdeling Purchasing bij BMW Group Nederland? Solliciteer dan meteen door je CV en motivatie te uploaden op onze website.

Liever een andere afdeling?
Vind je stagelopen bij BMW helemaal te gek, maar zie jij jezelf liever op een andere afdeling? Op https://www.exactpi.nl/vacatures/stages-bij-bmw/ vind je meer informatie en alle stageplekken die BMW aanbiedt voor de periode vanaf september 2018.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Charlene van Bunge-Asgarali 
Recruitment Coördinator
070 - 362 47 36