Verder zoeken

Support Medewerker Medisch

De functie

Binnen de wet is een dienstdoende arts wettelijk verplicht om bij overlijden van een patiënt na te gaan of deze patiënt geregistreerd staat als donor. Jij bent de eerste persoon die deze arts aan de telefoon krijgt. Jij kijkt dit na in het Donorregister en je koppelt de uitkomst terug aan de arts. Dan moet er snel actie ondernomen worden, want met 1 donor kunnen 8 levens worden gered. Is de patiënt geregistreerd dan bespreek je met de arts of de patiënt medisch geschikt is voor weefseldonatie. Je bent hierna van A - Z verantwoordelijk voor de afhandeling van deze donormelding.

Na het raadplegen van het donorregister coördineer je het donormeldingsproces. Deze doormeldingsprocedure verloopt digitaal volgens wettelijk vastgelegde protocollen. Deze moeten strikt opgevolgd worden. Ook ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van spoedtoewijzingsprocedures van bijvoorbeeld oogweefsel en hartkleppen. In deze situaties organiseer je het orgaantransport. 

Ook heb je een helpdeskfunctie door het beantwoorden van gebruikersvragen van zorgcentra in Nederland. 

Om volledig te kunnen meedraaien in deze functie is er een inwerkperiode van 3 maanden. Tussendoor zijn er diverse toetsen. Om jouw kennisniveau hoog te houden, wordt er jaarlijks ook een toets afgenomen. 

De organisatie

Onze opdrachtgever heeft met haar 85 werknemers de taak om donatie en transplantatie van organen en weefsels in goede banen te leiden. Als zelfstandig bestuursorgaan valt deze organisatie onder de rechtstreekse verantwoordelijkheid van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zij doen dit al 20 jaar en zijn trots dat zij de verbindende schakel in het leven van zoveel mensen mogen zijn. Zij werken samen met ziekenhuizen en helpen het publiek met toegankelijke informatie. Zij  vervullen deze taak zo efficiënt mogelijk en met respect voor donor en nabestaanden. Het streven is om meer donaties te realiseren, informatie transparanter te maken en inniger samen te werken met het hele veld.

Jouw profiel

Binnen deze organisatie gebeurt er veel. Het is hollen en nooit stilstaan. Naast de dagelijkse werkzaamheden lopen er verschillende veranderprojecten. Binnen het team werk je met z'n allen ook mee aan deze projecten. Wij zoeken dus een medewerker die hier veel energie van krijgt. 

Wat breng je mee:

Voor deze baan beschik je al over medische kennis maar je hoeft niet persé arts te zijn. Je hebt wel 1 à 2 jaar ervaring opgedaan in een zorggerelateerde baan. Daarvoor heb je minimaal een afgeronde (para)medische HBO opleiding gedaan. Dit is echt heel belangrijk omdat je een gelijkwaardig gesprekspartner moet zijn van artsen. Je beschikt over uitstekende communicatie (telefonische) skills omdat je veel telefoongesprekken voert. Ook ben je scherp van geest en je houdt in hectische situaties het hoofd koel.  Je gebruikt jouw analytische vaardigheden en medisch inzicht om op het juiste moment de juiste vragen te kunnen stellen. Ook in de nacht- en weekend dienst die je 1x per maand doet.  Het aanbod

Wil jij de verbindende schakel in het leven van zoveel mensen zijn? Sta jij achter de doelstellingen van deze organisatie. Wil jij jouw medische en administratieve ervaring inzetten om dit in goede banen te leiden? Is hard werken jouw tweede natuur? Dan word je goed beloond. 

Wat wordt jou geboden als je meebrengt wat wij willen:

  • Je kunt 24-32 uur per week werken; Je draait 1x per maand 3 dagen achter elkaar een nachtdienst met een aantrekkelijke toeslag. 
  • Een maandsalaris in het inwerktraject van maximaal € 2.742 op basis van 36 uur. Na het inwerktraject is het salaris maximaal € 3.012,-
  • Je krijgt de kans om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen binnen dit gebied.
  • Je gaat eerst via Exactpersoneelsintermediair aan de slag en er is een optie om uiteindelijk in dienst van deze organisatie te treden. 

Handig om te weten: de werktijden zijn: dagdienst 1: 8:00-16:30; dagdienst 2: 9:30-18:00; avonddienst: 14:45-23:15; nachtdienst: 23:00-8:15

Als jij alleen nachtdiensten wilt draaien, solliciteer dan ook!

Wil jij mensen redden? Solliciteer direct op deze vacature via de button hieronder. Eerst nog vragen over de vacature? Ik beantwoord graag je vragen. Mijn naam is Peggy Kooper, recruitment consultant en bereikbaar via 070-362 47 36.

Have a nice day and don't forget to smile!


Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Peggy Kooper
Recruitment Consultant
070-362 47 36
Verder zoeken