Verder zoeken

Teamleider Order Processing & Traffic

De functie

Als Teamleider Order Processing & Traffic heb jij een leidinggevende rol, ben jij het eerste aanspreekpunt en voer jij coördinerende taken uit richting jouw team. Het team dat je zal aansturen bestaat uit 6 medewerkers. Samen met jouw team ben jij het aanspreekpunt voor interne en externe stakeholders. Jouw team werkt nauw samen met de afdeling sales om te kunnen voldoen aan de klantwensen.

In jouw functie als Teamleider Order Processing & Traffic  rapporteer je aan de Supply Chain Manager en ben jij verantwoordelijk voor de efficiënte levering van producten aan afnemers. Hieronder valt ook het bestellen van vervoerscapaciteit bij transportondernemingen en de opvolging van bestellingen tot after sales. Hiernaast houd jij je bezig met de aanlevering van documentatie en facturatie van jouw klantportfolio. Tot slot stem je de verkoopvoorspellingen af op de productieplanning. Hiervoor heb je nauw contact met de afdelingen verkoop, lab en productie.

De organisatie

Wereldleider in de productie en levering van zeer zuivere speciale koolwaterstoffen voor gebruik in zowel de consumentenmarkt als de industriële markt.

Jouw profiel

Over jou:

  • Je beschikt over een HBO of WO diploma;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Frans pré)
  • Je hebt goede kennis van SAP;
  • Je bent communicatief vaardig, kunt prioriteiten stellen, bent stressbestendig en hebt leidinggevende skills.

Naast de bovengenoemde zaken dien je affiniteit met transport & logistiek te hebben. Hiernaast is het prettig als je kennis hebt van leverings-- en betalingscondities, export documentatie en letter of credits. Zoals eerder aangeven is het een vereiste om goede kennis van SAP te hebben, met name van modules als Logistics/Sales & Distribution, Masterdata als Customer; Price Conditions en Sales Billing.

Het aanbod

Je treedt direct in dienst bij de werkgever. Hiernaast bieden zij jou:

  • marktconform salaris;
  • een jaarcontract (met kans op verlening);
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • goede reiskostenregeling.

Naast de bovenstaande praktische zaken bieden wij je als Teamleider Order Processing & Traffic een zelfstandige rol waarin je jezelf als teamleider kunt ontwikkelen. Hiernaast kom je te werken bij een groeiende organisatie met een informele cultuur en korte lijnen. 

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met als tussenstap een online persoonlijkheids- en competentietest.

Ben jij de Teamleider Order Processing & Traffic die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Janice Naarden, 0615215788. Zij staat je graag te woord!

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Amsterdam
Janice Naarden
Recruitment Consultant
0615215788
naarden@exactpi.nl
Verder zoeken