Verder zoeken

Telefonisch Interviewer | Parttime

De functie

In de rol van Medewerker Klantcontact bel je naar directeuren en managers binnen diverse organisaties in Nederland. Je belt namens de overheid. Natuurlijk krijg jij vastgelegde vragenlijst die je afloopt.  Er zijn verschillende vragenlijsten voor verschillende onderzoeken.  Zo is er bijvoorbeeld een onderzoek om meer inzicht te krijgen in de aard en omvang van de vraag naar arbeid bij bedrijven en instellingen in Nederland.

Met de antwoorden van de interviews wordt onderzoek verricht. Het is belangrijk dat je netjes de vragen kunt stellen met contactpersonen op elk niveau.  Deze vacature is dan ook zeker niet te vergelijken met een call center / telesales functie. 

De organisatie

Voor onze opdrachtgever in Zoetermeer, een gerenommeerd onderzoeksbureau zijn wij op zoek naar Medewerker Klantcontact  / Telefonische interviewer.

Jouw profiel

De interviewers werken minimaal 16 uur per week ingedeeld. Wij zoeken interviewers die flexibel in de werktijden zijn en niet al te veel wensen hebben met betrekking tot inroostering (zoals specifieke dagen en tijden). De uren zijn wekelijks overdag en minimaal 1 avond en heel af en toe in een weekend. Je maakt de meeste kans als je maximaal over 35 uur ingedeeld kunt worden en niet al te veel voorkeuren hebt. Er zijn drukke tijden en rustige tijden, dus het kan ook zijn dat er een week geen werk is. Inroostering is wekelijks!

Wat wordt er van jou verwacht;

  • Je hebt  een HBO werk-, denk- en spreekniveau
  • Je kunt goed vragen stellen aan de hand van een vragenlijst én je hebt een hele goede en duidelijke telefoonstem
  • Je bent vriendelijk en je werkt efficiënt. 

  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je bent woonachtig in Zoetermeer of in de nabije omgeving

Je voldoet aan bovenstaande wensen. Je kunt werken op de genoemde uren en je bent flexibel in te delen voor minimaal 16 uur per week, waarvan 1 avond en af en toe een weekend. Je vindt het niet erg als er eens geen werk is! Deze baan is uitstekend voor studenten of diegenen die  af en toe nuttig werk willen doen. 


Het aanbod

Wat kun jij verwachten

  • Je verdient € 10,30 bruto per uur
  • Je komt te werken in een mooie organisatie en je draagt je steentje bij aan mooie onderzoeken
  • Bij 2 aaneensluitende dagdelen werken worden reiskosten met een maximum van 25 km vergoed
  • Een gedegen training door het bedrijf voordat je begint te werken

Het bedrijf is uitstekend te bereiken en op 5 minuten lopen vanaf halte Randstad rail, regio bus of trein. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact Personeelsintermediair Den Haag
Ilse Stokman
Recruitment Consultant
070-362 47 36
06-29482224
Verder zoeken