Verder zoeken

Test Engineer Automotive

De functie

In de functie als Test Engineer wordt jouw hoofdtaak het evalueren en testen van verschillende Advanced Driver Assistance Systemen (ADAS). Je werkt in teamverband met twee andere engineers. Je rapporteert  aan de General Manager.  

Als expert en kenner binnen de automotive, raak je geïntrigeerd door de nieuwste technologieën en volg je de ADAS trends op de voet. Je stelt test resultaten op aan de hand van data analyses en analyses van software algoritmes. Je kijkt nauwlettend uit naar verbeteringen en je stelt hiervoor specificaties op. 

Uiteindelijk voer je verschillende tests en proeven uit, waarbij jij de verantwoordelijke bent om dit in goede banen te leiden en voor te bereiden. Jouw bevindingen en resultaten worden internationaal erkend.

De organisatie

Dit bedrijf is een van de grootste autofabrikanten ter wereld.  Het onderdeel waar je gaat werken ontwikkelt de nieuwste elektrische technologieën voor de volgende generatie auto's.  Deze onderneming is een wereldwijd toonaangevend, groen bedrijf. Zij zijn gedreven in het ontwikkelen en verbeteren van verschillende Advanced Driver Assistance systemen,  De werklocatie is in de buurt van Schiphol en er werken bij dit onderdeel ongeveer 70 medewerkers.

Jouw profiel

De Test Engineer die wij zoeken beschikt over onderstaande opleiding, skills en ervaring:

  • WO of HBO diploma in (Electrical) Engineering
  • Relevante werkervaring binnen de Automotive
  • Aantoonbare kennis ADAS en/of sensor technologie
  • Goede beheersing data analyses en het verwerken van nieuwe regelgevingen
  • Sterke kennis van MATLAB/Simulink (ervaring is een plus)
  • Uitstekend Engels in woord en geschrift is een must 
  • Bereid om te reizen (1x maand 1-2 dagen)

Wij ontvangen graag alleen een CV en motivatie in de Engelse taal. 

Het aanbod

Dit is een stabiele positie binnen een gerenommeerd bedrijf. Er zijn uitstekende doorgroeimogelijkheden. In deze functie zijn de mogelijkheden om creatief en actief met automotive bezig te zijn permanent aanwezig. Hiertegenover staat ook een mooi salaris tussen de € 3200,- en € 3500,- bruto op fulltime basis. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Florence Droogné

06 55 23 29 24.
Verder zoeken