Verder zoeken

Trainee BMW | economische richting

De functie

Het 'Driver' programma is een uniek Traineeship: in de loop van 35 maanden ontwikkel je jezelf binnen onze BMW organisatie. Je doet niet alleen werkervaring op binnen BMW Financial Services, maar ook binnen onze BMW Retail Outlets in Nederland. Elke ervaring biedt unieke inzichten in de organisatie en je eigen persoonlijke ontwikkeling; je blijft niet voor onbepaalde tijd in één functie, maar je rouleert om de 5 tot 7 maanden, werkt aan verschillende uitdagende projecten, identificeert je eigen kracht en interesses en ontdekt een internationale werkgever in een snel veranderende markt. Een bezoek aan het BMW hoofdkantoor in München draagt bij aan jouw algemene status als onze nieuwe 'Brand Ambassador'. Nadat je het programma met succes hebt doorlopen, kijken we samen met jou naar je beste persoonlijke en professionele ‘fit’ binnen onze organisatie.

De organisatie

BMW Group Financial Services is de lease- en financieringsmaatschappij ‘van het huis’ voor de Nederlandse BMW en MINI dealerorganisatie. Deze maatschappij is een gespecialiseerd financieel dienstverlener met een breed productaanbod voor dealers en liefhebbers van BMW en MINI. Er is keuze uit alle denkbare vormen van leasing, financiering en verzekeringen. Ze kennen de reparatie- en onderhoudscijfers, het afschrijvingsverloop en de restwaarde van de verschillende modellen natuurlijk van zeer nabij. Dat maakt het mogelijk om scherp te calculeren en op maat te offreren. Het is een dochteronderneming van BMW AG en een zusterorganisatie van BMW Group Nederland. 

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar talenten die:

  • Een HBO+ of WO opleiding hebben afgerond met een economische, marketing, management of financiële achtergrond. Een masterdiploma heeft de voorkeur.
  • Bij voorkeur 2-3 jaar relevante werk/stage/extra curriculaire ervaring hebben opgedaan.
  • Uitstekende verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels, Duits is een pre) heeft. Je bent analytisch sterk en je werkt zowel in teamverband als zelfstandig.
  • Grote interesse in de wereld van Automotive en Finance hebben. Het kunnen combineren van beide gebieden voor toekomstige mobiliteitsoplossingen is het streven.

Het aanbod

  • Contract voor 35 maanden direct in dienst bij BMW Financial Services te Rijswijk
  • Werkweek bedraagt 39 uur
  • Salaris is 2800 euro bruto per maand bij start van het traineeship

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan snel jouw CV met motivatie. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Charlene Asgarali, 0621132721. Zij staat je graag te woord.

Deze functie heeft referentienummer 2321.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Charlene Van Bunge-Asgarali
Recruitment Coördinator
asgarali@exactpi.nl
0621132721

Reageren voor: 28-02-2019Verder zoeken