Verder zoeken

Transportplanner

De functie

Jij verzorgt de planning vanuit de magazijnbonnen m.b.t. uitgaande leveringen en je verzorgt, aan de hand van in- en uitgaande orders, de transportplanning voor Europa. Je maakt hiervoor douane documenten op en je verwerkt deze. Ook ben je het aanspreekpunt voor collega's en chauffeurs aan de balie en verzorg je alle voorkomende administratieve expeditie werkzaamheden. 

De organisatie

Deze internationale organisatie is actief in de technische branche. Er werken hier veel jonge mensen en de sfeer is er informeel en er heerst een goede teamspirit!

Jouw profiel

Om deze functie goed uit te kunnen voeren ga je uiteraard klantgericht te werk, ben je niet gevoelig voor stress, neem je initiatief en heb je een proactieve houding. Ook weet je van aanpakken en weet je met je vlotte babbel de zaken in goede banen te leiden.

Je hebt minimaal een MBO diploma op zak, hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring en beschikt over een goede kennis van de Engelse taal.

Het aanbod

Het salaris is afhankelijk van relevante opleiding/ervaring en in overleg vast te stellen. Eerst ga je een periode via ons werken en wanneer je daarna in dienst treedt bij deze organisatie krijg je o.a. 30 vakantiedagen aangeboden, net als een goede pensioenregeling. 

Ben jij de Transportplanner die wij zoeken? Solliciteer dan snel. Wil je meer informatie, bel dan met Cynthia Radjpalsingh op 06 15 67 21 15, zij vertelt je graag meer.

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2106.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
06 15 67 21 15
cynthia@exactpi.nl
Verder zoeken