Workshop Ontslagrecht 08.09.2016

Croon Davidovich Advocaten en Exact personeelsintermediair bundelen hun kennis voor een workshop ontslagrecht op donderdag 8 september 2016. Deze interactieve kennissessie zal naast dossieropbouw in het teken staan van ontslag op staande voet.

Dossieropbouw
Een succesvolle ontslagzaak is onder de Wet Werk & Zekerheid een hele uitdaging geworden. Bij disfunctioneren of een arbeidsconflict moet u voor ontslag toestemming hebben van de kantonrechter. Die past daarvoor nieuwe en aangescherpte criteria toe. Zorgvuldigheid en volledigheid in het voortraject is dus vereist. Maar hoe pakt u dat aan? Exacter Petra Pierik presenteert u de do’s and don’ts van dossieropbouw.

Ontslag op staande voet
Vervolgens vertellen arbeidsrechtadvocaten Max van Til en Bas van der Landen u alles over ontslag op staande voet. Een ultiem, maar praktisch middel dat ook onder de nieuwe wetgeving zeer actueel is.
Welke stappen dienen te worden gezet? Wat zijn de risico’s – en belangrijker nog – welke kansen biedt het een werkgever?

Aanmelden
U bent van harte welkom om de workshop bij te wonen op het kantoor van Croon Davidovich Advocaten! Kijk in de uitnodiging voor meer informatie en hoe u uzelf kunt aanmelden.

Uitnodiging Workshop Ontslagrecht Exact personeelsintermediair