Financieel medewerker

Aan de slag als Financieel Medewerker in de regio Amsterdam, Den Haag of Rotterdam gezocht? Bekijk hier ons actuele overzicht van vacatures voor Financieel Medewerker.

Lees meer

Een financieel medewerker wordt ook wel een financieel administratief medewerker genoemd. Je bent betrokken bij het voeren van de administratie van een organisatie, zelfstandig of door de administrateur of boekhouder te ondersteunen. Je werkt bijvoorbeeld op de administratie van een bedrijf en doet hier de financiële boekhouding. Doorgaans heb je als Financieel Medewerker een breed takenpakket: Denk hierbij aan het controleren en verwerken van alle uitgaande en inkomende facturen, het voorbereiden van betalingen, het bewaken van debiteuren en het inboeken van facturen. Daarbij komen dan nog allerhande administratieve handelingen.

Je werkt zelfstandig, maar je hoeft je zeker niet eenzaam te voelen: je hebt in deze functie veel contact met de administrateur of boekhouder, maar ook met andere collega’s en crediteuren of debiteuren.

Benieuwd naar andere vacatures?

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk alle Financiële vacatures