Vacatures Leiden

Zoek jij vacatures in Leiden? Hieronder vind je een overzicht van alle actuele vacatures bij Exact personeelsintermediair in Leiden en omstreken. Klik op de vacature voor meer informatie of solliciteer direct. Onze enthousiaste en professionele recruitment consultants staan klaar om jouw sollicitatie te beoordelen en te kijken welke baanmogelijkheden wij jou in Leiden kunnen bieden.

Werken in Leiden, de sfeervolle historische stad met terrassen, musea en een internationale universiteit? De regio Leiden is niet alleen populaire bij studenten en toeristen, er is vooral ook heel veel bedrijvigheid me diverse grote bedrijventerreinen. Of het nu gaat om marketing en communicatie vacatures of HR vacatures, wij kennen de organisaties in Leiden en omgeving die op zoek zijn naar jou!

Exact personeelsintermediair, hét recruitmentbureau ook voor de regio Leiden

Dankzij ons uitgebreide netwerk in Leiden en jarenlange ervaring hebben wij een breed scala aan vacatures voor jou. Samen kunnen we het solliciteren een stuk makkelijker voor jou te maken. Want wij kennen de HR-managers ter plaatse en als je ons inschakelt zorgen wij voor een warme introductie. Wij stellen jou direct voor bij het bedrijf in Leiden van jouw keuze, met een uitgebreide aanbeveling van onze zijde. En dat werkt om bovenop de stapel te komen!

Vacatures in Leiden

Fulltime of parttime vacatures in Leiden e.o.

We bieden een breed scala aan vacatures in Leiden in diverse branches aan. Het zowel om fulltime vacatures als om parttime vacatures. De keuze is aan jou! Laat ons weten wat voor een baan bij jou past. Dan zoeken wij in ons aanbod naar een fulltime, parttime, vaste en/of tijdelijke functie die zorgt voor de Work life balance die past bij de fase van jouw leven op dit moment.

Leiden kan zomaar jouw nieuwe werkplek bieden

Wil jij jouw carrière vervolgen en ben je op zoek naar een mooie baan in Leiden of omstreken? Neem dan vooral contact met ons op. Wij zetten ons vacaturenetwerk in Leiden graag voor jou in.