Vacatures Pernod Ricard Nederland

Geniet, maar drink met mate. Geen 18, geen alcohol. 

logo werken bij Pernod Ricard

Pernod Ricard Nederland is verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en distributie van de Pernod Ricard Groep’s toonaangevende premium merken in de Benelux. Je werkt voor een prestigieuze portefeuille met merken als ABSOLUT wodka, Ballantines whiskey, Chivas Regal, Jameson Ierse whiskey, Malibu likeuren, en zelfs champagnes en wijnen. Wereldwijd werken er bijna 19.000 mensen, waarvan 50 op het Nederlandse kantoor in Amsterdam.

werken bij Pernod Ricard

De Groep heeft de ambitie om leidend te zijn binnen de alcohol-industrie. Ze zijn nu #2 wereldwijd. Daarbij hecht Pernod Ricard veel waarde aan duurzame ontwikkeling en stimuleren zij verantwoorde consumptie. Pernod Ricard’s strategie en ambitie is gebaseerd op 4 kernwaarden:

 • Convivialiteit
 • Ondernemerschap
 • Integriteit
 • Toewijding

Als medewerker bij Pernod Ricard ben je een “créateur of Convivialité” wat betekent dat je werkt met de beste collega’s van gevarieerde achtergrond. Gemeenschappelijk is de passie over de merken, branche en houding: “maak iedere dag een nieuwe vriend”. Convivialité is intern de manier van leven. Pernod Ricard biedt een positieve en inclusieve werkomgeving die medewerkers aanmoedigt om uniek te zijn.

Ben jij ook ambitieus, enthousiast over de producten en wil jij bijdragen aan het succes? Check dan snel welke vacatures er openstaan en reageer.

Het kantoor op de NDSM-werf in Amsterdam heeft een industrieel karakter met een moderne inrichting. De begane grond bestaat uit een open ruimte met een bar en twee cocktailstations. Hier kunnen trainingen en presentaties worden gegeven maar er wordt ook geluncht.

De werkplekken zijn op de eerste verdieping. Hier vind je flexplekken in een open kantoorruimte, wat heel goed is voor de teamspirit. Door het gebruik van veel glas en ramen oogt het bovendien licht en ruimtelijk.

kantoor Pernod Ricard

Je krijgt direct een contract aangeboden door Pernod Ricard Nederland (onze werving&selectie-dienst). En Pernod Ricard biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • Mooi salaris
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • 30 vakantiedagen per jaar
 • Laptop, telefoon, headset, toetsenbord (alles wat je nodig hebt om ook thuis goed te kunnen werken)
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Personeelskorting op artikelen

Pernod Ricard Nederland heeft ons gevraagd om de voorselectie van de nieuwe medewerkers uit te voeren. Dat betekent dat wij alle sollicitaties beoordelen maar ook zelf actief op zoek gaan naar potentials in de markt. Wij voeren kennismakingsgesprekken en vervolgens maken wij een shortlist van de meest veelbelovende kandidaten.

Deze worden geïntroduceerd bij Pernod Ricard waarna zij beslissen met welke kandidaten ze daadwerkelijk willen kennismaken. Natuurlijk helpen wij jou bij de voorbereiding zodat jij jouw echte zelf kunt laten zien. De kandidaat die het beste past, krijgt tenslotte een direct dienstverband bij Pernod Ricard Nederland aangeboden.