Exact, de betrouwbare wervingspartner

Is jouw organisatie ook gebaat bij doeltreffende recruitmentoplossingen en optimale contractvormen? Exact ontzorgt je met een effectieve wervingsstructuur en de flexibiliteit van de cao voor flexkrachten. Het vinden van vaste en tijdelijke nieuwe medewerkers kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Profiteer net als tientallen andere bedrijven van onze ijzersterke combinatie van vakkennis, professionaliteit en gedrevenheid. Zie ons als een collega op afstand. Wij verdiepen ons in jullie business, delen onze expertise en bepalen samen met jou wat de beste uitkomst is. Vervolgens storten wij ons vol overgave op het realiseren van dit gezamenlijke doel en gaan wij door totdat alle verwachtingen zijn waargemaakt.

Wij zijn gespecialiseerd in de werving van vaste en tijdelijke professionals op het gebied van:

  • Commercie
  • Office Support
  • HRM
  • Multilinguals

Openstaande vacatures zijn bij ons in goede handen. Onze recruiters zijn ware arbeidsmarktprofessionals en beschikken over een breed scala aan wervingskanalen. Voor de juiste kandidaat bieden wij vervolgens een grote variatie aan contractvormen: direct in dienst via werving en selectie, detachering, uitzenden of maatwerk.  Er is altijd een dienst die past bij je organisatie en situatie. Kies je voor flex, dan is uitstekend werkgeverschap met veel aandacht voor het welzijn van de medewerker gegarandeerd.

Ook voor de overname van werkgeverschap en uiteenlopende hr-ondersteuning hebben wij de beste oplossingen. Flexibiliteit en maatwerk kenmerken onze werkwijze.

  • { Het is mooi dat je elkaar juist in die tijd opzoekt en versterkt. De rode draad is dat er altijd meegedacht wordt in oplossingen, dat is een mindset die heel erg past. }

    Tamara Bell - BMW Group