Sandy Westerman van DKV Euro Service Benelux B.V. over Exact

Sandy Westerman is operations manager bij DKV Euro Service Benelux B.V. Zij heeft veel contact met de recruiters van Exact.

Het begon met een whitepaper

Het contact tussen DKV Euro Service Benelux en Exact personeelsintermediair is ontstaan toen Exact aanbood om aan de hand van een whitepaper de laatste ontwikkelingen in HR te bespreken. Er was er direct een klik tussen Sandy Westerman en Roald van den Dam, business manager bij Exact, en sindsdien doen Exact en DKV zaken.

Review Sandy Westerman van DKV Euro Service Benelux B.V. over Exact personeelsintermediair

Bring your heart to work

Het viel Sandy direct op dat iedereen bij Exact heel persoonlijke service levert en met je mee denkt. Sandy: “Wie je ook aan de lijn krijgt als je belt, ze lijken bij Exact altijd te weten wie je bent, wat je doet en wat je zoekt. Exact zegt niet alleen “Bring your heart to work”, maar ze dragen het ook uit in hun werkzaamheden. Dit merk je ook als iemand van Exact op locatie komt, bijvoorbeeld met Sinterklaas. Hoewel Exact voor ons alleen de werving en selectie verzorgt en dus geen medewerkers van DKV onder contract heeft, nemen ze wel altijd een cadeautje mee voor degenen die zij hebben geworven”.

Uitbreiding van de binnendienst

In de tweede helft van 2016 heeft DKV een enorme groei van het klantenbestand doorgemaakt. Om het servicelevel te blijven garanderen heeft daarom in 2017 een herstructurering en uitbreiding van de binnendienst plaatsgevonden. Exact heeft toen veel kandidaten voor DKV geworven. Sandy: “Als er meerdere vacatures openstaan, houdt Exact daar vaak in de werving al rekening mee. Er wordt dan een kandidaat voor de ene functie voorgedragen, met de opmerking dat die kandidaat misschien ook heel goed in de andere functie zou kunnen passen. Heel fijn dat ze zo meedenken!”

Ook werken met Exact?