Yvette Plugboer van Visma | Raet over Exact

Yvette Plugboer is unitmanager HR en Payroll BPO bij Visma | Raet. Zij heeft intensief contact met de recruitment consultants van Exact.

Aanleiding was hoog verloop

Yvette Plugboer is in het verleden via een collega in contact gekomen met Roald van den Dam, business manager bij Exact personeelsintermediair. Op de afdeling van Yvette bij Visma | Raet was een hoog verloop en zij had op dat moment dus veel nieuwe medewerkers nodig. Yvette: “Daar is de samenwerking begonnen. En die bevalt goed! Op mijn aanraden is Exact nu zelfs de preferred supplier binnen Visma | Raet.”

Review van Yvette PLugboer (Visma | Raet) over Exact personeelsintermediair

Korte lijnen

Yvette merkt dat Exact erg gericht is op een goede relatie met de klant. Om te beginnen luisteren de medewerkers van Exact naar je wensen als je die aangeeft en ook feedback wordt altijd opgepakt. Ook vindt Yvette het heel fijn dat als ze eenmaal haar wensen heeft aangegeven bij een recruiter, dat deze ook bij de rest van het bedrijf bekend zijn en ze zich daarom niet hoeft te herhalen. “De lijnen zijn kort en daardoor kunnen ze snel schakelen. Dat maakt de samenwerking heel prettig.”

Persoonlijke touch

Tijdens het wervingsproces kan Yvette de grote betrokkenheid van Exact zeer waarderen. Zo bellen ze bijvoorbeeld om te vertellen dat er nog geen kandidaten zijn om voor te dragen, echter dat ze in de komende week wel een aantal intakegesprekken hebben. Yvette: “Ook als de kandidaat al is gedetacheerd en aan het werk is bij ons bellen de recruiters van Exact nog regelmatig om te vragen of wij tevreden zijn en of de kandidaat het nog naar zijn of haar zin heeft. Er is veel aandacht voor de medewerkers en de recruiters leggen er echt een persoonlijke touch in. They bring their heart to work”.

Ook werken met Exact?