Uitzenden: ultieme flexibilieit

  • Je hebt tijdelijk extra capaciteit nodig, bijvoorbeeld door ziekte of een seizoenspiek.
  • De periode van de werkzaamheden staat niet op voorhand vast.
  • Het aantal benodigde uren staat nog niet op voorhand vast.
  • Er is geen intentie om de medewerker uiteindelijk zelf in dienst te nemen.
  • Je wilt de werving overlaten aan een betrouwbare partij die echt zorgvuldige matches levert.

Onze dienst Uitzenden is de ultieme oplossing voor deze tijdelijke personeelstekorten.

Uitzenden vormt de ultieme vorm van flexibiliteit in arbeidscontracten. Gedurende 78 weken kan onze flex-medewerker op zeer flexibele basis werkzaam zijn bij jullie. Wanneer wij weten wat de functie-eisen zijn en wat voor een persoonlijkheid je daar bij zoekt, gaan wij voor jullie aan de slag. Wij selecteren vanuit onze database en talloze online kanalen de beste kandidaten en stellen die aan je voor. Vervolgens maak je kennis met de kandidaten van jouw keuze en kies je hieruit de medewerker die het beste past.

Deze medewerker krijgt een uitzendovereenkomst met Exact personeelsintermediair en wordt daarna te werk gesteld bij de opdrachtgever. Vooraf geef je een indicatie van de duur en van het aantal werkuren per week, maar uiteindelijk bepaalt de realiteit de kosten. Want je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Wanneer de werkzaamheden aflopen, geef je dat aan en wordt de uitzendovereenkomst beëindigd. Zowel tijdens als na de periode van de werkzaamheden lopen jullie geen risico’s. Want ziekte of het eerder stopzetten van de werkzaamheden, brengen voor de opdrachtgever geen extra kosten met zich mee.

Contractsvorm:Uitzendovereenkomst in fase A.
Beloning:Gelijk aan de beloning van vaste medewerkers (conform inlenersbeloning).
Einde overeenkomst:Variabel. Precieze periode hoeft niet vooraf vast te staan.
Investering:Je betaalt alleen voor gewerkte uren.
Risico’s:Geen. Ziekte of minder werk brengen geen kosten met zich mee.
Werving:Exact verzorgt zeer zorgvuldige selectie. Referentiechecks behoren tot de standaard procedure.
Maximale periode:78 gewerkte weken (fase A)
Kosteloze overname:Na 1040 uur kun je de flex-kracht kosteloos zelf in dienst nemen of de uitzendperiode voortzetten met een lager doorlooptarief.

Wanneer je al weet dat je de flexkracht na een flex-periode zelf in dienst wilt nemen of als de periode van de werkzaamheden vooraf al bekend is, dan is het vrijwel altijd aantrekkelijker om gebruik te maken van onze detacheringsdiensten.