Voor werknemers

Dagelijks zijn onze Recruitment Consultants actief op zoek naar de beste kandidaten. Veel van hen solliciteren zelf bij ons, maar wij searchen zelf ook pro-actief in de markt naar talentvolle mensen.

Wanneer jij reageert op een vacature dan worden jouw gegevens opgenomen in ons kandidatennetwerk en vanaf dat moment worden jouw gegevens vergeleken met de bestaande vacatures maar ook met iedere nieuwe vacature die binnenkomt.

Vaak gaan wij alvast aan de slag met alleen een online cv of digitale inschrijving. Wanneer wij dan concrete mogelijkheden zien, nodigen wij je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor of bijvoorbeeld een skype-gesprek. Elkaar even echt ontmoeten en verder kijken dan jouw cv, daar gaat het om.

Wij laten je niet onnodig langskomen. Pas als wij daadwerkelijk serieuze kansen voor jou zien, nemen wij contact met je op voor het inplannen van een persoonlijke kennismaking. Zo’n kennismaking is eigenlijk al een eerste sollicitatiegesprek. Het bepaalt immers vaak of je wel of niet wordt geïntroduceerd bij een potentiële nieuwe werkgever. Onze opdrachtgevers zijn kritisch en verwachten vanzelfsprekend dat wij secuur te werk gaan bij onze selectie. Wij vragen dus ook een serieuze benadering van jou.

Onze garanties voor jou

 • Persoonlijke en oprechte aandacht
 • Reële inschatting van wat jouw kansen zijn
 • Zorgvuldige matching met de opdrachtgevers uit ons klantenbestand
 • Goed en eerlijk advies, bijvoorbeeld over je cv, baankansen of sollicitatie-outfit
 • Optimale informatie om je voor te bereiden op de kennismaking met een opdrachtgever (bijvoorbeeld met onze sollicitatietips)
 • Nakomen van afspraken
 • Professionele zorg, ook als je via ons jouw ideale baan al hebt gevonden

Serieus betekent overigens niet zonder humor of onpersoonlijk. Het staat voor eerlijkheid, goede voorbereiding, afspraken nakomen en elkaar daadwerkelijk willen leren kennen. Want juist in zo’n samenwerking kan de Recruitment consultant jou introduceren bij de best passende opdrachtgever. Wat jouw kansen op de baan natuurlijk alleen maar vergroot.

Is er een match gevonden en ben jij net zo enthousiast over de opdrachtgever en de vacature als wij dan volgen één of meerdere sollicitatiegesprekken bij de opdrachtgever zelf. En die bepaalt uiteindelijk wie voor hem de allerbeste kandidaat is. Uiteraard helpen wij jou bij een optimale voorbereiding.

Is er niet direct een match, maar zien wij wel kansen voor jou in de toekomst, dan blijven jouw gegevens (zolang als jij dat wil) vindbaar in ons kandidatennetwerk. Wij nemen dan alsnog contact met je op als er een passende vacature binnenkomt.

 • Meer dan 80% van onze vacatures biedt uitzicht op een detacheringscontract of zelfs een vast dienstverband.
 • Exact kent jou en het bedrijf. Als jouw cv op papier niet helemaal past, kan Exact een bedrijf toch attenderen op jouw geschiktheid. Zo maak je een grotere kans, dan bij een rechtstreekse eigen sollicitatie.
 • Exact scant voor jou de arbeidsmarkt. Op het moment dat er een interessante baan binnenkomt, word je door ons benaderd.
 • Exact biedt opleidingsmogelijkheden. In de vorm van workshops of scholing op maat. Informeer naar de mogelijkheden.
 • Exact bestaat al meer dan 50 jaar en is lid van de ABU en SNA gecertificeerd. Goed werkgeverschap en zorgvuldige naleving van alle wet- en regelgeving is gegarandeerd!
 • { Ik heb ervaren dat het contact bij Exact altijd persoonlijk is, medewerkers zijn zelf ook enthousiast en echt blij voor je als je aangenomen wordt. Ik ben (en word) goed geïnformeerd, ze denken met mij mee en als ik een vraag heb krijg ik snel antwoord. Ook de administratie is goed en makkelijk geregeld. Ik heb vertrouwen in Exact, het voelt als de goede werkgever voor mij. }

  Maike Marks

 • { Ik heb het nog erg naar mijn zin. Het is een drukke baan maar de dagen vliegen voorbij. Vanaf het begin af aan heb ik het contact met jullie als zeer prettig ervaren. Voor jullie professionaliteit en spontaniteit verdienen jullie een dikke pluim! }

  Sanne Vogel

 • { Ik heb al aardig wat werkervaring en daarmee ook het nodige vergelijkingsmateriaal met betrekking tot werkgevers. Exact komt zeker in mijn top-3 van werkgevers. }

  Maike Marks

 • { Na 1 gesprek op kantoor en voorgesteld te zijn aan de werkgever heb ik mijn droombaan gekregen. Door Ilse’s inzicht weet ik nu waar mijn kracht en passie ligt. Werken in een internationale omgeving, waar ik voldoening uit het werk haal. Wat een heerlijk gevoel om zo naar het werk te gaan. Al het contact wat ik tot nu toe met Exacters heb gehad is positief en oprecht. Wat een fijne manier van samenwerken! }

  Jean-Jacques de LaMaar

Vaste en tijdelijke banen > Exact heeft het allebei

Deze recruiters staan voor jou klaar!