After Sales Support Ellen d'Hooge over Exact

Ellen d’Hooghe is op dit moment via de werving en selectie van Exact personeelsintermediair Amsterdam werkzaam bij Intralox als After Sales Support. Daarvoor heeft ze via Exact bij een andere organisatie in Den Haag gewerkt.

De start van de samenwerking

Het eerste contact tussen Exact en Ellen was op initiatief van Exact.een enthousiaste recruiter belde Ellen aanleiding van haar profiel op LinkedIn. Ellen: “Na een persoonlijk kennismakingsgesprek ben ik dezelfde week nog voorgedragen bij een opdrachtgever van Exact en daar direct aangenomen”. Toen Ellen na een jaar op zoek ging naar een nieuwe baan, klopte ze vanzelfsprekend weer bij Exact aan. Na snel schakelen en 2 gesprekken is ze bij haar huidige werkgever, Intralox, terechtgekomen. Weer in één keer een match!

Ellen d'Hooge geeft review over Exact personeelsintermediair

De perfecte match vinden

“Al vanaf het eerste gesprek verloopt het contact met Exact prettig, vlot en professioneel. Ze hebben bij Exact echt de perfecte balans tussen persoonlijkheid en professionaliteit” vertelt Ellen. Op basis van haar ervaringen denkt Ellen dat Exact echt goed is in hun core business: het matchen van werkgever en werknemer.

Exact werkt met hart en ziel

De opdrachtgever van Exact zijn de bedrijven die werknemers zoeken. Toch luisteren ze bij Exact ook echt naar het verhaal van de kandidaat en de werknemer. Ellen heeft het gevoel dat ze gehoord wordt als ze iets aan de recruiter van Exact verteld en dat er niet alleen maar blindelings naar de klant geluisterd wordt. Juist het persoonlijke en directe contact laat zien dat ze het werk met hart en ziel doen. Ellen: “Dat merk ik bijvoorbeeld doordat de recruiters altijd begaan zijn en ook nu nog regelmatig contact opnemen om te vragen of alles nog in orde is”.