Anil Oedai over Exact en zijn baan

Enthousiasme en vriendelijkheid

Eind 2019 solliciteerde Anil bij Exact op de functie van administrateur bij BKS Parking Scheveningen. Voordat deze functie voorbij kwam heeft hij al een aantal keer contact gehad met recruiter Peggy Kooper. Anil voelde zich direct op zijn gemak bij Peggy. “Het enthousiasme, de energie en vriendelijkheid van de medewerkers van Exact vielen me direct op. Je merkt gewoon dat ze zowel met hun hoofd als met hun hart werken. En dat is naar mijn mening ook nodig om goede matches te maken tussen kandidaat en werkgever.”

Anil Oedai - review oevr Exact personeelsintermediair

Het liefst een drukke dag

Van tevoren was Anil goed geïnformeerd over BKS als bedrijf en de functie van administrateur die daar open stond. Anil vertelt: “De recruiter wist me alle details te vertellen. Ook wat ze van me verwachtten bij BKS. Ze wist echt veel over de organisatie. Zo kwam ik niet voor verrassingen te staan.” Als administrateur voert Anil bedrijfsadministraties uit. “Dat is heel afwisselend. Van het inboeken van facturen tot het rapporteren van maandcijfers en jaarrekening en alles wat ertussen zit.”, vertelt Anil enthousiast. Die afwisseling is Anil op het lijf geschreven. Hij zou niet dag in dag uit hetzelfde kunnen doen. “Ik heb een topdag als ik veel te doen heb. Een lekkere drukke dag, daar houd ik van en krijg ik juist energie van!”

BKS en Anil: de perfecte match

Anil heeft het erg naar zijn zin bij BKS. “Ik voel me helemaal thuis bij BKS dankzij de fijne collega’s die veel ervaring hebben. Van hun kan ik onwijs veel leren en dat vind ik erg belangrijk. Bovendien is het team allemaal rond dezelfde leeftijd, wat heel gezellig is! Beter kon Exact niet matchen als je het mij vraagt. Iedereen die werk zoekt zou ik dan ook adviseren om contact op te nemen met Exact!”