Haja Bousselham over Exact en werken bij Visma | Raet

Exact denkt mee

Vorig jaar was Haja op zoek naar een andere baan. Ze was toe aan een nieuwe uitdaging en kwam online bij een leuke functie via Exact terecht: supportmedewerker payroll. Haja vertelt: “Ik heb toen op deze functie gesolliciteerd bij Exact, ondanks dat ik geen achtergrond heb in salarisadministratie. Dat vond ik heel spannend maar ik besloot er alsnog voor te gaan. Het leek me een leuke, nieuwe uitdaging, omdat ik van cijfertjes houd. Belangrijk vond ik om mijn persoonlijke interesses ook echt terug te laten komen in de werkzaamheden van de nieuwe functie. Er was tegelijkertijd nog een HR-functie vacant bij Visma | Raet. Recruiter Ilse schatte in dat die functie ook interessant voor me was, vanwege mijn achtergrond in HR. Ik heb toen op beide functies gesolliciteerd.”

testimonial Haja-Bousselham

Net dat stapje extra

Tijdens het gesprek bij Visma | Raet kwam naar voren dat Haja toch echt richting payroll wilde. En dus is ze nu werkzaam in de functie waar ze in eerste instantie op reageerde. Toch vindt Haja het fijn dat de recruiters van Exact met je meedenken. “Ze stellen relevante vragen over wat je wilt. Ik had ook het gevoel dat als het geen match zou worden met Visma | Raet, ze ook verder voor me zouden kijken.”, legt ze uit.

Goed contact

Ook nu vindt Haja het contact met Exact erg fijn verlopen. “Ik kan ze via iMessage een berichtje sturen en krijg altijd gelijk reactie via een belletje of een berichtje. Ook toen mijn zoontje van twee laatst heel ziek geworden was, hielp Ilse me. Ik belde om te vragen hoe ik moest registeren dat ik niet kon werken. Ilse vertelde me toen dat ik recht had op verlof, vanwege de ziekte van mijn zoontje. Heel fijn dat ze mee dacht met mijn situatie, zo kon ik gebruik maken waar ik recht op had.”, aldus een blije Haja.

testimonial viveen

Fijn werken bij Visma | Raet

Haja vertelt over haar werk: “Dagelijks krijgen we telefoontjes van klanten die het payroll-systeem gebruiken. Wij administreren wat er misgaat en koppelen terug hoe de bedrijven het probleem kunnen oplossen en hoe ze dingen anders kunnen aanpakken. Ik heb het heel erg naar mijn zin en ben blij dat ik mijn interesse voor cijfers nu ook eindelijk in deze functie kan gebruiken! Aan het einde van de dag houd ik zelfs meer energie over. Ook ben ik heel blij met hoeveel ik heb kunnen leren, dat heeft mij echt positief verrast.”, vertelt Haja enthousiast over haar werkzaamheden bij Visma | Raet. “Aan het begin van de corona-crisis belden ze mij om te kijken hoe we mijn werkzaamheden thuis konden inrichten, omdat ik tegelijkertijd ook voor mijn zoontje van twee zorgde. Fijn dat ze flexibel zijn en echt met je meedenken om tot een goede oplossing te komen.”