Maaike Westerbeek van Eerten over Exact

Toegankelijk en bereikbaar

“Toen ik eind vorig jaar op zoek was naar een functie als secretaresse, adviseerde een vriendin mij om eens te kijken bij Exact. Dat heb ik gedaan en al snel vond ik een functie die me interessant leek, als secretaresse bij Bouwend Nederland.”, begint Maaike met vertellen. Ze solliciteerde op de functie en was blij verrast met de dienstverlening van Exact. “Recruiter Anjali en haar collega’s zijn erg toegankelijk en het kantoor is altijd goed bereikbaar. Ze doen ook niet moeilijk over de bereikbaarheid en je hoeft nooit een paar keer doorverbonden te worden voordat je de juiste persoon aan de lijn hebt. Het hele selectieproces was ook heel snel geregeld. Heel fijn, was dat!”, legt Maaike uit.

Maaike Westerbeek van Eerten

Compliment en valkuil

Maaike is erg blij met haar functie en heeft het naar haar zin op haar werkplek bij Bouwend Nederland. Ze vertelt: “Ik ondersteun vier beleidsmedewerkers. Ik doe vooral agendaplanning, verder maak ik verslagen van overleggen en ondersteun ik bij evenementen. Gelukkig zijn de medewerkers waar ik voor werk ook erg blij met me. Dat vind ik een groot compliment, maar het betekent ook dat ze me vaak bij verschillende overleggen willen hebben waardoor ik niet altijd aan mijn echte werkzaamheden toekom. Dus een compliment en een valkuil tegelijk, haha.”

Aandacht in tijden van corona

Toen de coronacrisis begon heeft Exact Maaike netjes per e-mail op de hoogte gehouden van hun maatregelen en is er ook regelmatig bij haar gevraagd hoe het gaat. “Anjali heeft me gebeld om te vragen hoe het gaat met het thuiswerken. Ze vroeg me of ze ergens bij kon helpen en of er iets was wat ik nodig had.”, licht Maaike toe. Ze vertelt verder: “Net als altijd zijn ze heel goed bereikbaar en ze geven ook aan, zeker in deze coronaperiode, dat ik altijd kan bellen als er iets is.”