Natalia Kołodziejczak over Exact en haar baan

Veel avonturen beleefd

Ik kom oorspronkelijk uit het noorden van Polen. In het begin ging ik op vakantie naar Nederland, maar ik besloot al snel om hier permanent te gaan wonen. In 2015 ben ik naar Nederland verhuisd. Deze beslissing heb ik genomen vanwege de beperkte mogelijkheden op het gebied van werk in Polen.

In de afgelopen 6 jaar heb ik veel avonturen beleefd. Ik heb het genoegen gehad om in veel verschillende vakgebieden te werken en ben uiteindelijk terecht gekomen in de customer service.

Natalia Kołodziejczak

Verwachtingen goed geschetst

“Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging benaderde Anjali, de recruiter van Exact, mij precies op het juiste moment. Exact had een nieuwe functie die echt aansloot bij mijn ervaring en vaardigheden. We hebben eerst een video-interview gehad en daarna heb ik met het bedrijf waar ik nu voor werk een gesprek gehad

Zij hadden EXACT wat ik nodig had in een baan. Letterlijk! 😉 De screening en introductie waren interessant, professioneel en overtuigend. De verwachtingen werden goed geschetst. De beschrijving van de functie was volledig in lijn met de werkelijkheid! Het is erg fijn als alles voor je geregeld is en je volledig ontzorgd wordt. Het is allemaal gewoon net wat makkelijker met behulp van Exact!”