Saskia van der Ploeg over Exact en haar baan

Een aangename verrassing

De ervaringen van Saskia met recruitmentbureaus waren niet altijd even goed. Ze was daarom heel positief verrast toen ze met Exact in aanraking kwam. Ze vertelt: “De recruiter waar ik een gesprek mee had, luisterde echt goed naar mijn wensen. Dat viel mij direct op bij ons gesprek. Ze had in korte tijd heel goed door wie ik was en wat ik zocht.” Het hele selectieproces ging ook erg snel, tot genoegen van Saskia. “Wat ik ook heel prettig vond, is dat als de recruiters van Exact iets beloven dat ze het ook echt doen. Als ze zeggen dat ze je vanmiddag bellen, dan kun je daar ook echt van op aan.”

review Saskia van de Ploeg

Saskia van de Ploeg

Vasthouden aan je eigen wensen

Inmiddels is Saskia alweer anderhalf jaar werkzaam bij DKV. Het eerste jaar is ze werkzaam geweest op de orderafdeling. “Na precies een jaar ben ik doorgegroeid naar de binnendienst sales. Ik ondersteun nu de buitendienst. Het is veel administratief werk, maar ook een stuk upselling.”, vertelt Saskia. Dat ze al zo snel is doorgegroeid is niet helemaal toevallig. Ze legt uit: “Ik wist dat ik niet jarenlang op de afdeling wilde zitten waar ik binnenkwam. Dat heb ik ook al direct aangegeven. Dat is ook mijn advies aan werkzoekenden: zorg dat je goed voor ogen hebt wat je wilt en vooral wat niet. En houd daar ook aan vast.”

Oprechte belangstelling tijdens coronacrisis

Hoewel Saskia al vanaf 1 december 2018 onder contract staat bij DKV en dus eigenlijk geen banden meer heeft met Exact, zijn ze haar niet vergeten. “Sinds het begin van de coronacrisis ben ik al twee keer door recruiter Ilse gebeld. Ze vraagt me dan hoe het met me gaat, maar ook hoe de combinatie tussen werk en privé verloopt tijdens het thuiswerken. Mijn ervaring met Exact is nog net zo positief als aan het begin!”, licht Saskia toe.