WERKEN VIA EXACT

Zoek vacatures

Toon alle vacatures

Dagelijks zijn onze Recruitment Consultants actief op zoek naar de beste kandidaten. Veel van hen solliciteren zelf bij ons, maar wij searchen zelf ook pro-actief in de markt naar talentvolle mensen.

Kom in ons netwerk

Wanneer jij reageert op een vacature dan worden jouw gegevens opgenomen in ons kandidatennetwerk en vanaf dat moment worden jouw gegevens vergeleken met de bestaande vacatures maar ook met iedere nieuwe vacature die binnenkomt.

Vaak gaan wij alvast aan de slag met alleen een online cv of digitale inschrijving. Wanneer wij dan concrete mogelijkheden zien, nodigen wij je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor of bijvoorbeeld een skype-gesprek. Elkaar even echt ontmoeten en verder kijken dan jouw cv, daar gaat het om.

Persoonlijke kennismaking

Wij laten je niet onnodig langskomen. Pas als wij daadwerkelijk serieuze kansen voor jou zien, nemen wij contact met je op voor het inplannen van een persoonlijke kennismaking. Zo’n kennismaking is eigenlijk al een eerste sollicitatiegesprek. Het bepaalt immers vaak of je wel of niet wordt geïntroduceerd bij een potentiële nieuwe werkgever. Onze opdrachtgevers zijn kritisch en verwachten vanzelfsprekend dat wij secuur te werk gaan bij onze selectie. Wij vragen dus ook een serieuze benadering van jou.

Elkaar echt leren kennen

Serieus betekent overigens niet zonder humor of onpersoonlijk. Het staat voor eerlijkheid, goede voorbereiding, afspraken nakomen en elkaar daadwerkelijk willen leren kennen. Want juist in zo’n samenwerking kan de Recruitment consultant jou introduceren bij de best passende opdrachtgever. Wat jouw kansen op de baan natuurlijk alleen maar vergroot.

Sollicitatiegesprek

Is er een match gevonden en ben jij net zo enthousiast over de opdrachtgever en de vacature als wij dan volgen één of meerdere sollicitatiegesprekken bij de opdrachtgever zelf. En die bepaalt uiteindelijk wie voor hem de allerbeste kandidaat is. Uiteraard helpen wij jou bij een optimale voorbereiding.

Kansen voor de toekomst

Is er niet direct een match, maar zien wij wel kansen voor jou in de toekomst, dan blijven jouw gegevens (zolang als jij dat wil) vindbaar in ons kandidatennetwerk. Wij nemen dan alsnog contact met je op als er een passende vacature binnenkomt.

{ Recruiter Charlene Asgarali is een betrokken persoon, ze luistert naar de belangen van haar kandidaat, ze denkt mee, ze is erg behulpzaam en je komt bij haar niet op de stapel terecht want ze doet echt haar best voor je. Mede door haar heb ik nu in een hele snelle periode na mijn kennismakingsgesprek (na één dag al) een hele leuke baan! }
Zohra Demir
{ Via Exact ben ik een jaar werkzaam geweest bij een leuke opdrachtgever. Het contact verliep altijd goed en vragen werden altijd snel beantwoord! }
Michael Ashcroft

Wanneer Exact optreedt als jouw formele werkgever, bijvoorbeeld wanneer je werkt op basis van een uitzend- of detacheringsovereenkomst bij één van onze opdrachtgevers, dan kun je erop rekenen dat alle administratieve handelingen en de salarisbetaling zeer zorgvuldig en met inachtneming van alle regels worden verzorgd.

Gelijke beloning

Zo ontvangen al onze flexkrachten vanaf dag één dezelfde beloning als vaste medewerkers binnen het bedrijf van de opdrachtgever. En hebben wij professionele zorgverleners die ons en jou waar nodig bijstaan in geval van ziekteverzuim.

Exact is lid van de ABU en wordt jaarlijks meerdere malen gecontroleerd. Goed werkgeverschap en zorgvuldige naleving van alle wet- en regelgeving is dus echt gegarandeerd!

Ondersteuning in je loopbaan

Daarnaast staat er een heel team voor je klaar om je te ondersteunen in je loopbaan. Wij onderhouden regelmatig contact met jou, willen je ècht kennen en je kunt met al jouw vragen bij ons terecht. Wij doen ons werk met Hoofd én Hart en dat merk je.

 • Persoonlijke en oprechte aandacht
 • Reële inschatting van wat jouw kansen zijn
 • Zorgvuldige matching met de opdrachtgevers uit ons klantenbestand
 • Goed en eerlijk advies, bijvoorbeeld over je cv, baankansen of sollicitatie-outfit
 • Optimale informatie om je voor te bereiden op de kennismaking met een opdrachtgever (bijvoorbeeld met onze sollicitatietips)
 • Nakomen van afspraken
 • Professionele zorg, ook als je via ons jouw ideale baan al hebt gevonden

Nog een paar voordelen van samenwerken met Exact:

 • Meer dan 80% van onze vacatures biedt uitzicht op een detacheringscontract of zelfs een vast dienstverband.
 • Exact kent jou en het bedrijf. Als jouw cv op papier niet helemaal past, kan Exact een bedrijf toch attenderen op jouw geschiktheid. Zo maak je een grotere kans, dan bij een rechtstreekse eigen sollicitatie.
 • Exact scant voor jou de arbeidsmarkt. Op het moment dat er een interessante baan binnenkomt, word je door ons benaderd.
 • Exact biedt opleidingsmogelijkheden. In de vorm van workshops of scholing op maat. Informeer naar de mogelijkheden.
 • Exact bestaat al meer dan 50 jaar en is lid van de ABU en SNA gecertificeerd. Goed werkgeverschap en zorgvuldige naleving van alle wet- en regelgeving is gegarandeerd!
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
Behandel een ander altijd zoals je zelf behandeld wilt worden.
Cynthia Radjapalsingh
Ilse Stokman
Recruitment Consultant
Surround yourself only with people who are going to take you higher - Oprah
Ilse Stokman - Recruitment Consultant bij Exact personeelsintermediair
Florence Droogné
Recruitment Consultant
Find your passion, find your work.
Florence Droogné - Recruitment Consultant bij Exact personeelsintermediair
Peggy Kooper
Recruitment Consultant
Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen zijn. - George Elliot
Raisa van Nieuwenhuize
Recruitment Consultant
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself. - George Bernard Shaw.
Raisa van Nieuwenhuize - Recruitment Consultant Exact personeelsintermediair
Charlene Asgarali
Recruitment Coördinator
No guts, no glory.
Charlene Asgarali
{ Vragen worden snel beantwoord, het salaris wordt altijd op tijd betaald en Deborah en de andere Exacters zijn erg professioneel. Kortom, mijn ervaring met Exact is fijn. }
Brigitte Baars (was werkzaam als telefoniste bij Care Autoschade Nederland)
{ De Exacters hebben een natuurlijke flair in communicatie en zijn flexibel in handelen. De warme en doortastende benadering heeft ervoor gezorgd dat ik binnen no time een uitdaging heb gevonden waarin werk en welzijn samensmelten tot één match met het bedrijf. Aangenaam verrast! }
Desiree van Blitterswijk (werkzaam bij BP)
{ Ik stuurde vorig jaar mijn cv naar Exact en ik kon de volgende dag al op gesprek komen. En nu werk ik dus al meer dan een jaar met plezier bij BP. Exact doet haar naam eer aan: afspraken worden altijd nagekomen en er wordt zorgvuldig met vragen omgegaan. }
Dave den Ouden (werkzaam bij BP)
{ Ik zit al in mijn tweede baan via Exact. Recruitment Consultant Peggy zegt eerlijk wat ze vindt, is positief ingesteld en creëert veel duidelijkheid. Alles werd snel geregeld en verliep gestroomlijnd. Ik ben zeer tevreden! }
Dennis Vermaas (eerst werkzaam bij Samsung en daarna bij VCSW)

EIGENSCHAPPEN FLEXWERK

Als je werkt via een uitzend- of detacheringsovereenkomst dan brengt dat altijd een aantal specifieke eigenschappen en afspraken met zich mee. Lees meer over de volgende onderwerpen:

 • CAO voor uitzendkrachten
 • Fasensysteem
 • Loonstrook
 • Reserveringen
 • Vakantie en bijzonder verlof
 • Reiskosten
 • Pensioen
 • Procedure ziekmelding
 • Procedure betermelding
 • Betaling bij ziekte
 • Verloningsdata bij 4-wekelijkse verloning

Lees meer