WERKEN BIJ SAMSUNG

Wil jij werken bij een innovatieve, internationale en succesvolle organisatie? Dan is dit je kans! Samsung in Amsterdam-Schiphol is namelijk altijd op zoek naar getalenteerde mensen. En Exact vindt die voor hen. Je kent Samsung natuurlijk van de  televisies, mobiele telefoons en tablets, maar er is veel meer.

 

{ Ik ben de vaste Recruiter voor Samsung binnen Exact personeelsintermediair. Je kunt mij dus alles vragen over werken bij Samsung! Bel me gerust op 06 – 21 13 27 21. }
Charlene Asgarali
Recruitment Coördinator

No guts, no glory.
Charlene Asgarali
Logo Samsung

HOE WERKT HET?

Op de vacatures bovenaan deze pagina kun je direct en gericht solliciteren. Staat jouw droomvacature er niet bij? Verstuur dan een open sollicitatie aan Recruitmentcoördinator Charlene Asgarali via asgarali@exactpi.nl en geef daarbij aan dat je in aanmerking wilt komen voor een baan bij Samsung. Wij gaan dan met jouw gegevens aan de slag en kijken of er inderdaad een match is. Als dat zo is, dan nemen wij jouw gegevens op in ons Samsung-kandidatenbestand.

WAT IS HET VOORDEEL VAN SOLLICITEREN VIA EXACT?

Bij bedrijven als Samsung komen per dag vele directe sollicitaties binnen. Als je rechtstreeks solliciteert, val je dus niet zo snel op. Van de kandidaten die via Exact personeelsintermediair worden geïntroduceerd, weten de recruiters bij Samsung al dat er een zorgvuldige voorselectie heeft plaatsgevonden. Exact weet namelijk goed wat Samsung zoekt in haar medewerkers.  Jij krijgt dus als het ware van tevoren al een kwaliteitslabel mee. En dat vergroot je kansen.

Bovendien is Exact gewoon een hele fijne werkgever! Naast persoonlijke aandacht, kun je ook rekenen op tijdige en juiste salarisbetalingen, naleving van alle regels, goede begeleiding en heldere communicatie.

HEB JIJ HET SAMSUNG-DNA IN JE?

Samsung is een Koreaans bedrijf, dat betekent dat er veel Aziatische invloeden in de werkcultuur zijn terug te vinden. Voel jij je thuis bij mensen die:

  • Passie hebben voor innovatie;
  • Gedreven zijn en tot het uiterste willen gaan om het beste uit zichzelf te halen;
  • Geen 9 tot 5-mentaliteit hebben en van overwerken geen probleem maken;
  • Formeel communiceren met het management (natuurlijk niet met iedereen);
  • Veel aandacht hebben voor duurzaamheid?

Sterker nog, ben jij er zelf zo één? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SAMSUNG BIEDT JOU:

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Formele cultuur van innovatie, duurzaamheid en hard werken
  • Gedreven collega’s
  • Goede werkgever voor op je cv
  • Kansen op doorgroei of direct dienstverband bij Samsung