Exactpi ondertekent Sectordeal Uitzendbureaus

In 2020 raakten veel mensen onverwacht werkloos door de Corona-crisis. Met een Sectordeal helpt Exactpi hen aan een nieuwe baan te komen.

Deel blog

sectordeal corona uitzendbureaus

Werkloos door corona? 12 bureaus helpen

In 2020 raakten veel mensen onverwacht werkloos door de Corona-crisis. Exactpi werkt samen met 11 andere (uitzend)bureaus en de gemeente Den Haag om hen aan een nieuwe baan te helpen.

Dat betekent dat de bureaus zich samen inzetten om iedereen weer aan een passende nieuwe werkplek te helpen en zo te voorkomen dat mensen in de bijstand terecht komen.

“Het is belangrijk dat wij de nieuwe groep bijstandsgerechtigden met recente werkervaring zo snel mogelijk aan een baan helpen. Door hierin samen met de uitzendbureaus op te trekken, bieden we deze mensen direct perspectief én houden we bij Den Haag Werkt ruimte om onze aandacht ook te besteden aan mensen die meer begeleiding nodig hebben”, zegt wethouder Van Alphen van gemeente Den Haag.

Inmiddels zijn er al ruim 200 mensen weer aan de slag gegaan. Op 23 juni jl. was operationeel directeur Marjolein Stok bij de presentatie en ondertekening van deze zogeheten sectordeal Uitzendbureaus.

Bekijk ook eens

HR-maatregelen hoofdlijnenakkoord 2024
Blog

Het recent gepresenteerde hoofdlijnenakkoord bevat bel…

soft skills
Blog

Wat zijn soft skills precies en waarom zijn ze zo cruc…