Werving en Selectie

Jij zoekt een werkomgeving waarin jij jouw capaciteiten voor langere tijd kan inzetten. En stabiliteit en zekerheid in je loopbaan is belangrijk voor jou. Dan is een werving- en selectieproces via Exactpi een logische keuze.

Want met een vaste baan via Exactpi zijn tijd en ruimte om persoonlijk en professioneel te groeien gegarandeerd. Omdat je direct een dienstverband aangaat met de organisatie van jouw keuze. Gebaseerd op wederzijds commitment en vertrouwen.

Anna Nasonova

International Talent Sourcer Amsterdam

Daniella Frost

Recruitment Consultant a.i. Amsterdam

Effy Malfa

International Recruitment Consultant Den Haag

Afaf El Hachimi

Recruitment Consultant Amsterdam

Patricia Schlärmann

Senior Consultant Den Haag

Yasmin Aouragh

Recruitment Consultant Den Haag

Madhavi Koeldiep

Talent Sourcer Den Haag

Ritsa Paraskevopoulou

International Recruitment Consultant Rotterdam

Peggy Kooper

e-Recruitment Specialist Den Haag

Een vaste baan via Exactpi

Veel bedrijven zetten juist hun vaste vacatures op het gebied van business support, commercieel, human resources en multilinguals bij ons uit. Experts die jou bijstaan in het keuze- en sollicitatietraject en direct in dienst treden bij de betreffende organisatie, dat is Werving & Selectie via Exactpi. Wij informeren en adviseren je en introduceren jou met een warme aanbeveling. Onze opdrachtgever biedt jou na een of meer gesprekken meteen zelf een contract aan en Exactpi blijft op de achtergrond aanwezig als sparring partner.

Benut ons netwerk

Wil jij deel uitmaken van ons netwerk met vaste banen en profiteren van onze warme relaties met vele aansprekende opdrachtgevers in o.a. de regio’s Amsterdam, Den Haag en Rotterdam? Reageer dan op één van onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Wil je gewoon eens vrijblijvend praten over wat jouw kansen en mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt? Neem dan ook gerust contact met ons op voor een gesprek met één van onze recruitment consultants.

Werving & Selectie door Exactpi