Werving en Selectie

Jij zoekt een werkomgeving waarin jij jouw capaciteiten voor langere tijd kan inzetten. En stabiliteit en zekerheid in je loopbaan is belangrijk voor jou. Dan is een werving- en selectieproces via Exactpi een logische keuze.

Want met een vaste baan via Exactpi zijn tijd en ruimte om persoonlijk en professioneel te groeien gegarandeerd. Omdat je direct een dienstverband aangaat met de organisatie van jouw keuze. Gebaseerd op wederzijds commitment en vertrouwen.

Peggy Kooper

e-Recruitment Specialist Den Haag

Anjali Mohan

Recruitment Consultant Den Haag

Yasmin Aouragh

Recruitment Consultant Den Haag

Indy Abdulle

Sourcer Rotterdam

Esma Abdelatif

Recruitment Consultant Amsterdam

Madhavi Koeldiep

Talent Sourcer Den Haag

Kasia Lamens

Senior Recruitment Consultant Rotterdam

Daniella Frost

Recruitment Consultant a.i. Amsterdam

Shir Leenstra

Recruitment Consultant Den Haag

Ritsa Paraskevopoulou

Recruitment Consultant Rotterdam

Een vaste baan via Exactpi

Veel bedrijven zetten juist hun vaste vacatures op het gebied van business support, commercieel, human resources en multilinguals bij ons uit. Experts die jou bijstaan in het keuze- en sollicitatietraject en direct in dienst treden bij de betreffende organisatie, dat is Werving & Selectie via Exactpi. Wij informeren en adviseren je en introduceren jou met een warme aanbeveling. Onze opdrachtgever biedt jou na een of meer gesprekken meteen zelf een contract aan en Exactpi blijft op de achtergrond aanwezig als sparring partner.

Benut ons netwerk

Wil jij deel uitmaken van ons netwerk met vaste banen en profiteren van onze warme relaties met vele aansprekende opdrachtgevers in o.a. de regio’s Amsterdam, Den Haag en Rotterdam? Reageer dan op één van onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Wil je gewoon eens vrijblijvend praten over wat jouw kansen en mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt? Neem dan ook gerust contact met ons op voor een gesprek met één van onze recruitment consultants.

Werving & Selectie door Exactpi