Flex Recruitment

Hebben jullie tijdelijke versterking van het team of vooral flexibiliteit nodig? Bij Flex Recruitment werven wij niet alleen de beste medewerker maar verzorgen wij vervolgens ook het werkgeverschap. Middels een zzp-, detacherings- of uitzendovereenkomst. Bij Exactpi is maatwerk de standaard. Onze business managers adviseren je zorgvuldig over de ultieme mix tussen zekerheid en flexibiliteit. Onze recruitment consultants keren de laatste steen om de perfecte match te maken.

Meer weten over Flex Recruitment? Plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Revelino Azzaro

Commercieel Directeur Den Haag

Shirley Setrodimedjo

Senior Consultant Rotterdam

Patricia Schlärmann

Senior Business Manager Den Haag

Marina Dekker

Manager Mens & Ontwikkeling Rotterdam

Jeanniczé Coco

Business Manager Den Haag

Detacheren

Op zoek naar een combinatie van flexibiliteit voor jou en zekerheid voor de kandidaat? Dan is detacheren dè oplossing. Hierbij is Exactpi de werkgever en staan de wekelijkse contracturen en periode vast. Dit is een overeenkomst met perspectief voor beide partijen. Na de detacheringsperiode kun je ook zelf nog een tijdelijk dienstverband met de medewerker aangaan. De kandidaat weet bij detachering precies waar die aan toe is. En jij ook.

Uitzenden

Vraagt de business om tijdelijke flexibiliteit, dan adviseren wij uitzenden. Hierbij kun je een jaar lang variëren in het aantal uren per week en ook de duur van de opdracht hoeft niet vooraf vast te staan. Daardoor is uitzenden de ultieme oplossing bij het opvangen van ziekte, tijdelijke drukte of het faciliteren van studentenwerk. Vrijheid en flexibiliteit voor alle partijen. Dat is uitzenden via Exactpi.

Zelfstandige professional inhuren

Tijdelijk specifieke expertise voor een project nodig? Dan is het inzetten van een ZZP’ er met juist die kennis een aantrekkelijke optie. Exactpi selecteert de externe professional die perfect past bij de organisatie en opdracht en verzorgt het volledige contractmanagement en de administratieve handelingen. Zodat jij zorgeloos gebruik kunt maken van diens deskundigheid en denkkracht.

Werkgeverschap outsourcen

Een flexibele schil beschermt je organisatie bij onzekerheid en onverwachte ontwikkelingen. Is wendbaarheid en flexibiliteit voor jouw organisatie ook een must? Met het outsourcen van werkgeverschap geef je hier invulling aan. Doen we de werving samen of heb je juiste kandidaat al gevonden? Middels onze services payrolling of flex werkgeverschap krijg je toegang tot duurzame flexibiliteit gecombineerd mèt uitstekend werkgeverschap.

Geïnteresseerd in
Flex Recruitment?

Jouw projecten en vacatures tijdig, zorgvuldig en met de juiste professional ingevuld? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken. Of zet direct vrijblijvend jouw vacature bij ons uit.

Wij zijn gespecialiseerd in het recruiten en verzorgen van werkgeverschap van professionals op het gebied van:

  • Commercie
  • Business Support
  • Human Resources
  • Multilingual

Na een enorme groei van het klantenbestand heeft DKV een herstructurering en uitbreiding van de binnendienst doorgevoerd. Exactpi heeft daarbij veel kandidaten voor DKV geworven. Ze denken sowieso altijd goed mee, bijvoorbeeld op welke andere vacatures een kandidaat zou kunnen passen.

Sandy Westerman

- DKV

Over de matching met het DNA wat wij zoeken voor BMW Group ben ik heel tevreden. Dat was soms ook wel even zoeken hoor. Maar de medewerkers van Exactpi hebben echt het fingerspitzen gevoel op persoonlijkheid, gedrag en emotie. Ze weten de juiste persoonlijkheden te selecteren, die van mensen die echt gelukkig worden binnen ons bedrijf.

Tamara Bell

- BMW Group

Exactpi is erg gericht is op een goede relatie met de klant. Om te beginnen luisteren de medewerkers naar je wensen en ook feedback wordt altijd opgepakt. Ook vind ik het heel fijn dat als ik eenmaal mijn wensen heb aangegeven bij een recruiter, dat deze ook bij de rest van het bedrijf bekend zijn. De lijnen zijn kort en daardoor kunnen ze snel schakelen. Dat maakt de samenwerking heel prettig.

Yvette Plugboer

- Visma Raet