Netwerk, expertise en
daadkracht

Jij wilt dat vacatures op tijd en met de beste professionals uit de markt worden voorzien. Voor vast of tijdelijk en onder de juiste voorwaarden. Exactpi is de betrokken en doelgerichte recruitment partner die dat voor je realiseert.

Revelino Azzaro

Commercieel Directeur Den Haag

Shirley Setrodimedjo

Senior Consultant Rotterdam

Jeanniczé Coco

Business Manager Den Haag

Patricia Schlärmann

Senior Business Manager Den Haag

Marina Dekker

Manager Mens & Ontwikkeling Rotterdam

Flex Recruitment

Tijdelijke medewerker zonder zorgen? Onze variatie in flexvormen en uitstekend werkgeverschap maken het waar.

Werving & Selectie

Medewerker direct aan je binden? Met geavanceerde tools én een persoonlijke benaderingen vinden wij de beste match.

HR Consultancy

TMA assessment, benchmark of functiehuis nodig? Onze HR-specialisten leveren een custom made oplossing voor elk vraagstuk.

Meer dan 50 jaar expertise

Schakel ons met een gerust hart in voor vacatures op het gebied van: Business Support | Commercie | Human Resources | Multilinguals.

Met Exactpi als partner in recruitment & more krijg je toegang tot meer dan 50 jaar expertise. Tot een ongekend netwerk van professionals en de daadkracht, vindingrijkheid en zorgvuldigheid van onze recruitment consultants. Zo laten wij je steeds op tijd kennismaken met de beste kandidaten voor je vacatures.

Vraag een gesprek aan

  Business managers Exactpi

  Het is mooi dat je elkaar juist in deze tijd opzoekt en versterkt. De rode draad is dat er altijd wordt meegedacht in oplossingen. Dat is een mindset die heel erg bij ons past.

  Tamara Bell

  - BMW Group

  Na een enorme groei van het klantenbestand heeft DKV een herstructurering en uitbreiding van de binnendienst doorgevoerd. Exactpi heeft daarbij veel kandidaten voor DKV geworven. Ze denken sowieso altijd goed mee, bijvoorbeeld op welke andere vacatures een kandidaat zou kunnen passen.

  Sandy Westerman

  - DKV

  Over de matching met het DNA wat wij zoeken voor BMW Group ben ik heel tevreden. Dat was soms ook wel even zoeken hoor. Maar de medewerkers van Exactpi hebben echt het fingerspitzen gevoel op persoonlijkheid, gedrag en emotie. Ze weten de juiste persoonlijkheden te selecteren, die van mensen die echt gelukkig worden binnen ons bedrijf.

  Tamara Bell

  - BMW Group

  Ik zie dat de flexkrachten relatiemanager van Exactpi vaak aanwezig is op de werkvloer van BMW en ik denk dat dit heel belangrijk is. Om feeling te houden met het welzijn van de flexkrachten en om de opdrachtgever en de cultuur te begrijpen. Wat er speelt en wat er leeft kan je dan overbrengen naar nieuwe kandidaten.

  Jan Appel

  - BMW groep Nederland BV

  Facts & figures

  • Kantoren in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam
  • Specialist in Business support, Commercie, HR en Multilinguals
  • Gestart in 1966 en nog altijd onafhankelijk
  • Kwaliteitslabels van ABU en NEN
  • Meer dan 200 succesvolle matches per jaar

  Voor meer
  recruitmentkracht

  Op zoek naar de beste professional om jullie ambities verder waar te maken? Alleen de werving en selectie uitbesteden? Of juist baat bij de ultieme balans tussen zekerheid en flexibiliteit? Als jij op zoek bent naar versterking van je team dan zorgen wij voor de optimale invulling.

  recruitmentbureau