Mission Statement:
EigenZinnige Groei

Exactpi Recruitment werkt voortdurend aan groei. Professionals vertrouwen op ons voor meer ontwikkeling en voldoening in hun carrière. Organisaties werken samen met ons om de beste medewerkers aan te trekken en hun potentieel optimaal te benutten. En ook wijzelf verlangen naar groei; van onszelf als persoon, van onze toegevoegde waarde voor anderen en van ons succes.

Naast fundamentele behoeften als geld verdienen, ervaren wij een groeiende behoefte aan ertoe doe. Mensen willen geïnspireerd raken, meedenken en een zinnige, zichtbare bijdrage leveren. Ook op het werk. En dat raakt ons.

Bij Exactpi geloven we dat de verbinding tussen hoofd en hart essentieel is. Altijd. Dat zorgt voor meer authenticiteit, de beste keuzes en een groter bewustzijn. En voor meer eigenheid in ons zijn en handelen.

Meer dan 50 jaar ervaring, passie voor het vak en duurzame relaties gebaseerd op kwaliteit, vertrouwen èn plezier maken ons de vooruitstrevende recruitment partner voor West-Nederland.

Ons dna: Feeling A.L.I.V.E.

A: Authenticiteit
Wij zijn onszelf, staan in contact met ons hart en durven buiten de gebaande paden te treden.

L: La dolce vita
Wij werken hard, lachen met elkaar en genieten ten volste van wat we kunnen doen.

I: Impact
Wij doen wat nodig is en gaan altijd voor maximaal resultaat, voor de ander en voor Exactpi.

V: Vertrouwen
Wij zijn transparant en betrouwbaar en gaan uit van ieders goede intenties.

E: Energiek
Wij hebben passie voor ons vak, zijn ondernemend en blijven onszelf en elkaar ontwikkelen.

team Exactpi multilingual recruitment

Groei met ons

Wil jij ook groeien in je carrière? Dé manier bij uitstek om onder onze aandacht te komen is solliciteren op een openstaande vacature. Zit er nu geen passende vacature voor je bij? Verstuur dan een open sollicitatie en laat ons weten wat je ambieert in je volgende baan. Wij matchen je met alle toekomstige vacatures.

Voor zakelijke groei staan onze business managers tot je beschikking. Wil je gewoon eens vrijblijvend praten over jullie recruitment-strategie of een ander HR-vraagstuk? Of wil je ons inschakelen voor het vinden van een nieuwe collega? Neem dan ook gerust contact met ons op.

welkom in ons Exactpi netwerk