Bring your heart to work

Bring your heart to work , dat was jarenlang het motto van Exactpi. En nog steeds voelen wij hier ons goed bij. Maar wat betekent dat nou in de praktijk? Dat wij ons werk met hart en ziel doen. Dat wij ons verstand en ons hart laten meebeslissen in onze keuzes. Persoonlijk en zakelijk. Dat je als organisatie verantwoordelijkheid draagt voor de wereld om je heen. En dus ook dat wij zo af en toe de daad bij het woord voegen.

Actueel

In actie voor Oekraine

Steun voor Oekraïne

Op dit moment zien wij met pijn in ons hart wat er zo vlakbij met zovelen gebeurt. Tegelijkertijd zijn wij geraakt door de saamhorigheid en onbaatzuchtigheid vanuit de hele wereld. En we willen ons steentje bijdragen. Daarom steunen ook wij de inwoners van Oekraïne. Met een gift aan giro555 en heel veel hoop en liefdevolle energie.

Nacht van de Vluchteling

Senior Recruitment Consultant Kasia Lamens liep – met steun van Exactpi – mee in de Nacht van de Vluchteling op 18/19 juni jl. In zes steden liepen 4000 deelnemers een nachtelijke wandeltocht om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor acute noodhulp en op een positieve manier aandacht te vragen voor mensen die op de vlucht zijn voor oorlog en geweld.
Doneren kan nog tot 1 september 2022.

Exactpi in actie is ook dit

Vrijwilligerswerk & more

Zo krijgen onze medewerkers de kans om 2 dagdelen per jaar (doorbetaald) te gebruiken voor vrijwilligerswerk naar keuze. Om iets goeds te doen en de wereld een beetje mooier te maken. Daarnaast hebben we ook nog de acties die we vanuit Exactpi initiëren waarbij we samen een project oppakken. Zwerfvuil opruimen, kerstkaarten schrijven, de Kika-run, of het organiseren van een workshop of uitje voor eenzame ouderen.

Gewoon doen

Eerlijkheidshalve moeten we bekennen dat wij in dat vreemde coronajaar 2021 amper in actie zijn gekomen. Maar voor 2022 zijn er al weer plannen genoeg. Want dat goed doen voor de wereld, dat is vaak geen kwestie van veel moeite, maar gewoon van doen. En dat kan dus ook op hele leuke manieren.

Zelf een mooi project aandragen?

Binnen Exactpi zijn een aantal collega’s met een bovengemiddelde interesse in de medemensen (en dieren trouwen ook). Samen initiëren en organiseren zij de acties van Exacti in Actie.

Ken jij initiatieven waarin Exactpi en haar medewerkers wat kunnen betekenen? Neem dan contact op met Sandra Kroes. Wie weet wat voor moois we samen kunnen bereiken.

Sandra Kroes

Manager Communicatie Den Haag