Werving en Selectie

Op zoek naar een professional om zelf in dienst nemen, maar de werving en selectie uitbesteden? Onze Werving en Selectiedienst is er voor het aantrekken van nieuwe vaste medewerkers binnen de vakgebieden Business Support, Commercieel, Human resources en Multilingual.

Onze recruitment consultants nemen je het omvangrijke proces van een wervend profiel opstellen, sourcen, enthousiasmeren, selecteren en gesprekken voeren uit handen. Jouw energie gaat alleen naar kandidaten die daadwerkelijk voldoen aan het gewenste profiel.

Veel wervingskracht

Bovendien zetten wij ons hele netwerk en heel veel wervingskracht en geavanceerde tools in om de juiste professional te vinden. Waardoor wij een groter gedeelte van de arbeidsmarkt bereiken en meer van de beste kandidaten kunnen aantrekken en selecteren.

Onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd in het screenen en selecteren van de beste kandidaten. Op persoonlijke, integere en zorgvuldige wijze verzorgen zij dit proces.

Hebben jullie uiteindelijk een keuze gemaakt dan bied je vervolgens direct zelf een arbeidsovereenkomst aan en kan je de werkgeversrelatie met je nieuwe collega vanaf de start geheel naar eigen inzicht vormgeven.

Garanties bij werving en selectie

  • Een realistisch en aantrekkelijk functieprofiel vormt ons uitgangspunt.
  • Toegang tot een groot kandidatennetwerk en vele wervings- en social mediakanalen.
  • Gekwalificeerde Recruitment Consultants verzorgen de screening en selectie.
  • Referentiechecks behoren tot de standaard procedure.
  • Aanvullende assessments behoren tot de mogelijkheden.
  • Eenmalige transparante kosten.
  • Exactpi blijft ook na de start beschikbaar voor jou en de nieuwe medewerker.

Op zoek naar versterking

Wil jij ook profiteren van de expertise en wervingskracht van Exactpi voor het aantrekken van nieuwe medewerkers? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Revelino Azzaro

Commercieel Directeur Den Haag

Patricia Schlärmann

Senior Business Manager Den Haag

Marina Dekker

Manager Mens & Ontwikkeling Rotterdam

Jeanniczé Coco

Business Manager Den Haag

Shirley Setrodimedjo

Senior Consultant Rotterdam