Werken bij Exactpi

Wil jij een carrière met impact? Werken bij Exactpi betekent werken bij een ambitieus recruitmentbureau. Wanneer je kiest voor werken bij Exactpi heeft dit niet alleen invloed op jouw carrière, maar direct ook op die van vele anderen. Want als Exacter breng jij professionals verder in hun carrière.

Als Exacter ben je altijd hongerig naar groei. Groei in kennis en knowhow, maar vooral groei in jezelf. Dat geldt ook voor Exactpi als organisatie. Daarom moeten we niet alleen constant meebewegen maar ook anders bewegen. Dat begint bij nieuwsgierig zijn, leergierig zijn, nieuwe kennis tot je willen nemen en elke dag willen groeien. Samen met jou.

Weet jij iemand anders?
Dan ga jij naar Ibiza!

Werken bij Exactpi - Sourcer Madhavi Koeldiep

Voel jij je aangesproken?

Als Business Manager (Junior / Senior) bij Exactpi leg je verbanden, open je deuren, bouw je relaties op met uiteenlopende gesprekspartners en sluit je uiteindelijk ook de deal. Jij weet de aandacht steeds weer op Exactpi te vestigen en HR-vraagstukken van nu om te zetten naar mooie recruitmentopdrachten. Ondertussen ben je een belangrijke kennispartner voor jouw relaties die met hen meedenkt en actuele vraagstukken vertaalt naar passende oplossingen.

Onze Recruitment Consultants doen alles voor de perfecte match. Daarbij staan de nieuwste technieken en beste wervingskanalen tot je beschikking. Maar uiteindelijk geeft vooral jouw persoonlijkheid de doorslag. Kun jij doorgronden wat een organisatie nodig heeft? Is het carrièrepad van professionals bij jou in vertrouwde handen? Dan pas jij in ons team.

Nieuwe uitdagingen

De arbeidsmarkt is constant in beweging, nu misschien wel meer dan ooit. Onzekerheid, oorlog, technologie en krapte zetten zowel de vraag- als de aanbodkant op zijn kop. Van wie nu in de arbeidsbemiddeling werkt vraagt dit veel aanpassings- en doorzettingsvermogen. Ook voor ons betekenen al die ontwikkelingen nieuwe uitdagingen, maar gelukkig ook kansen om onze toegevoegde waarde onder de aandacht te brengen. Juist nu.

Stimulerende omgeving

Wij vragen nogal wat van onze medewerkers. Dat maakt het werk leuk en interessant maar brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Dat beseffen wij heus. Daarom zorgen wij tegelijkertijd voor een fijne, stimulerende werkomgeving en een goede work-life balance.

Een inspirerende werkplek, de beste systemen, training on the job, een persoonlijk ontwikkelplan met ondersteuning op maat, bonussen, hybride werken, teamuitjes, yoga en stoelmassages, onbeperkt online leren, een vitaliteitsprogramma, telefoon van de zaak, auto voor business managers… Het is er allemaal. Ook voor jou, als jij het avontuur met ons aangaat.

Liefde voor je vak

Naast vakkennis en ervaring gaat het ons ook om jouw houding. Ken jij jezelf? Wat breng je de mensen om je heen? Waarom past dit werk bij jou? Wat triggert je en wanneer haak je af? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s met liefde voor zichzelf en voor hun vak. Ondernemend, leergierig, gedreven en betrokken.

Ontdek jouw groeikansen

Onze opdrachtgevers en kandidaten verwachten een persoonlijke aanpak, een gedegen advies en vooral de beste match. Terecht vinden wij, daarom werken wij met collega’s die het vak beheersen en weten waar ze het over hebben. Of wij zorgen ervoor dat je dat niveau binnen afzienbare tijd bereikt. En er is altijd ruimte voor groei.

Bij je start stippelen wij samen een mooi groeipad voor jou uit. We kijken waar je staat, waar je naartoe wilt en wat er voor nodig is om daar te komen. Een persoonlijk ontwikkelplan met aandacht voor jouw ambities, (verborgen) talenten, kennisniveau en groeikansen, dat is ons vertrekpunt. Met opleidingen, coaching en natuurlijk jouw eigen inzet en motivatie zorgen wij er vervolgens met elkaar voor dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.

Werken bij Exactpi is ook

Blije mensen

Exactpi opereert al meer dan 50 jaar als zelfstandige en relevante speler in een dynamische markt. Bij ons is er volop ruimte om niet alleen je hoofd, maar ook je hart mee te nemen naar je werk. Wij hebben de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in verdere proces en marketing automation. En we zijn op een vanzelfsprekende en organische manier steeds meer zelfsturend gaan werken. Onze medewerkers hebben niet alleen meer verantwoordelijkheid, maar ook meer zeggenschap. Dat alles resulteert in een bloeiend en ambitieus recruitmentbureau met heel veel blije opdrachtgevers, professionals en medewerkers.

Wat ik leuk vind is dat je er écht toe doet bij Exactpi. We doen het echt met z’n allen en je krijgt vanaf dag één alle vertrouwen. Wij geloven in eigenaarschap en dat betekent dat je verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt zodat je dingen op je eigen manier kan doen.

Marina Dekker

Vanaf mijn eerste werkdag bij Exactpi ervaar ik een gevoel van thuiskomen. Exact is een open en transparante organisatie waar alles goed geregeld is. Niet alleen voor ons Exacters maar zeker ook voor de werkenden.

Ana Bilogrevic

Bij Exactpi is er veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Je deelt je werk in op je eigen manier, dit geeft veel zelfstandigheid, maar zorgt ook voor veel flexibiliteit en een goede werk en privé balans.

Marina Dekker

In mijn vorige baan als recruiter draaide alles om geld verdienen. Bij Exactpi wordt er ook hard gewerkt maar is er ook ruimte voor andere dingen. Voor verbinding aangaan met collega’s en voor persoonlijke ontwikkeling. Ik werd hartelijk ontvangen en kan bij al mijn collega’s terecht om even te sparren (of m’n weekend te bespreken). Voor mij voelde Exactpi direct als een warm bad.

Yasmin Aouragh

Wat er zo leuk aan het vak en werken bij Exactpi is? Ik ben een mensen mens en vind het dus harstikke leuk om mensen te leren kennen. Het uitzoeken of iemand bij een vacature past vind ik heel interessant en nog leuker als een plaatsing lukt. We gaan er met zijn allen voor! Iedereen geeft je hier vertrouwen in je doen en laten.

Afaf El Hachimi

Bij Exactpi Recruitment heb ik voor mijzelf weer een plek gevonden om mijn werk met plezier te kunnen doen. Mede door de diversiteit aan collega’s, ideeën en werkzaamheden.

Yasmin Asrafali

- Relatiemanager

En werken bij Exactpi is ook nog

Onze procedure

1. CV
De eerste stap is simpel. Stuur jouw cv en een kort overzicht van jouw wensen en talenten naar Marina (of de contactpersoon genoemd in de vacature). Laat ons weten wat jou drijft en waar jij naar op zoek bent. Marina staat klaar om jouw potentie te ontdekken!

2. Telefonische verbinding
Een echte match begint met een goed gesprek. Als jouw profiel onze nieuwsgierigheid wekt, ontvang je een telefoontje van ons om dieper in te gaan op jouw sollicitatie. We willen niet alleen weten wat er op papier staat, maar ook wie jij bent als professional.

3. Face-to-Face connectie
Bij een veelbelovende telefonische kennismaking plannen we een ontmoeting met een business manager. Hier kun jij jouw persoonlijkheid laten schitteren en ontdekken of onze bedrijfscultuur bij jou past. Afhankelijk van de functie volgt er nog een extra gesprek met de directeur en/of een assessment.

4. Aantrekkelijke aanbod
Als alle partijen overtuigd zijn van de match, presenteren we jou een aantrekkelijk voorstel. We geloven in wederzijdse tevredenheid, dus dit voorstel is ontworpen om jou blij te maken.

5. Zorgvuldige onboarding
Welkom bij het Exactpi-team! We zorgen voor een zorgvuldige onboarding, zodat jij vlot en zelfverzekerd aan de slag kunt. Jouw succes in je nieuwe rol staat bij ons voorop, en wij zijn er om jou te ondersteunen bij elke stap.

Open uitnodiging

Ben je doorgewinterd in de wereld van recruitment en klaar voor jouw ‘next step’? Of neem je nu jouw eerste stap? Wie je ook bent en wat je kunt, onze deur staat altijd open voor enthousiaste, talentvolle collega’s met een frisse mindset. Met bovenal, een ongekende passie voor het recruitmentvak.

Bel voor een kop koffie, solliciteer op een vacature of stuur een e-mail aan Marina Dekker, manager Mens en Ontwikkeling, en laat ons weten hoe jouw ervaring, persoonlijkheid en jouw kijk op werk en het leven aansluiten bij die van ons. Wij zien ernaar uit om jou te leren kennen!

Exact(ly) where you wanna be.

Roadmap Werken bij Exactpi