Werken bij Exactpi

Wil jij een carrière met impact? Werken bij Exactpi betekent werken bij een ambitieus recruitmentbureau. Wanneer je kiest voor werken bij Exactpi heeft dit niet alleen invloed op jouw carrière, maar direct ook op die van vele anderen. Want als Exacter breng jij professionals verder in hun carrière.

Als Exacter ben je altijd hongerig naar groei. Groei in kennis en knowhow, maar vooral groei in jezelf. Dat geldt ook voor Exactpi als organisatie. Daarom moeten we niet alleen constant meebewegen maar ook anders bewegen. Dat begint bij nieuwsgierig zijn, leergierig zijn, nieuwe kennis tot je willen nemen en elke dag willen groeien. Samen met jou.

Weet jij iemand anders?
Dan ga jij naar Ibiza!

Werken bij Exactpi - Sourcer Madhavi Koeldiep

Voel jij je aangesproken?

Als Business Manager (Junior / Senior) bij Exactpi leg je verbanden, open je deuren, bouw je relaties op met uiteenlopende gesprekspartners en sluit je uiteindelijk ook de deal. Jij weet de aandacht steeds weer op Exactpi te vestigen en HR-vraagstukken van nu om te zetten naar mooie recruitmentopdrachten.

Onze Recruitment Consultants doen alles voor de perfecte match. Daarbij staan de nieuwste technieken en beste wervingskanalen tot je beschikking. Maar uiteindelijk geeft vooral jouw persoonlijkheid de doorslag. Kun jij doorgronden wat een organisatie nodig heeft? Is het carrièrepad van professionals bij jou in vertrouwde handen? Dan pas jij in ons team.

Nieuwe uitdagingen

De arbeidsmarkt is constant in beweging, nu misschien wel meer dan ooit. Onzekerheid, oorlog, technologie en krapte zetten zowel de vraag- als de aanbodkant op zijn kop. Van wie nu in de arbeidsbemiddeling werkt vraagt dit veel aanpassings- en doorzettingsvermogen. Ook voor ons betekenen al die ontwikkelingen nieuwe uitdagingen, maar gelukkig ook kansen om onze toegevoegde waarde onder de aandacht te brengen. Juist nu.

Liefde voor je vak

Om bij Exactpi succesvol te zijn, moet je dus wel wat bagage meebrengen. Onze opdrachtgevers en kandidaten verwachten een persoonlijke aanpak, een gedegen advies en vooral de beste match. Terecht vinden wij, daarom werken wij met collega’s die het vak beheersen en weten waar ze het over hebben. Of wij zorgen ervoor dat je dat niveau binnen afzienbare tijd bereikt.

Houding doorslaggevend

Naast vakkennis en ervaring gaat het ons ook om jouw houding. Ken jij jezelf? Wat breng je de mensen om je heen? Waarom past dit werk bij jou? Wat triggert je en wanneer haak je af? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s met liefde voor zichzelf en voor hun vak. Ondernemend, leergierig, gedreven en betrokken.

Stimulerende omgeving

Wij vragen dus nogal wat van onze medewerkers. Dat maakt het werk leuk en interessant maar brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Dat beseffen wij heus. Daarom zorgen wij tegelijkertijd voor een fijne, stimulerende werkomgeving. Een inspirerende werkplek, de beste systemen, training on the job, ontwikkelkansen, ondersteuning op maat, bonussen, hybride werken, workation in het buitenland, teamuitjes, onbeperkt online leren, telefoon, auto van de zaak voor business managers… Het is er allemaal. Ook voor jou, als jij het avontuur met ons aangaat.

Werken bij Exactpi is ook

Blije mensen

Exactpi opereert al meer dan 50 jaar als zelfstandige en relevante speler in een dynamische markt. Bij ons is er volop ruimte om niet alleen je hoofd, maar ook je hart mee te nemen naar je werk. Wij hebben de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in verdere proces en marketing automation. En we zijn op een vanzelfsprekende en organische manier steeds meer zelfsturend gaan werken. Onze medewerkers hebben niet alleen meer verantwoordelijkheid, maar ook meer zeggenschap. Dat alles resulteert in een bloeiend en ambitieus recruitmentbureau met heel veel blije opdrachtgevers, professionals en medewerkers.

Wat ik leuk vind is dat je er écht toe doet bij Exactpi. We doen het echt met z’n allen en je krijgt vanaf dag één alle vertrouwen. Wij geloven in eigenaarschap en dat betekent dat je verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt zodat je dingen op je eigen manier kan doen.

Marina Dekker

Bij Exactpi is er veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Je deelt je werk in op je eigen manier, dit geeft veel zelfstandigheid, maar zorgt ook voor veel flexibiliteit en een goede werk en privé balans.

Marina Dekker

Ik kies ervoor om bij Exactpi te werken omdat ik hier mijzelf kan zijn en welkom ben met alles wat bij mij hoort, inclusief mijn Poolse accent. Dat zorgt ervoor dat ik kan groeien en mijn werk met veel plezier doe.

Kasia Lamens

In mijn vorige baan als recruiter draaide alles om geld verdienen. Bij Exactpi wordt er ook hard gewerkt maar is er ook ruimte voor andere dingen. Voor verbinding aangaan met collega’s en voor persoonlijke ontwikkeling. Ik werd hartelijk ontvangen en kan bij al mijn collega’s terecht om even te sparren (of m’n weekend te bespreken). Voor mij voelde Exactpi direct als een warm bad.

Yasmin Aouragh

Wat er zo leuk aan het vak en werken bij Exactpi is? Ik ben een mensen mens en vind het dus harstikke leuk om mensen te leren kennen. Het uitzoeken of iemand bij een vacature past vind ik heel interessant en nog leuker als een plaatsing lukt. We gaan er met zijn allen voor! Iedereen geeft je hier vertrouwen in je doen en laten.

Karin Boot

Bij Exactpi Recruitment heb ik voor mijzelf weer een plek gevonden om mijn werk met plezier te kunnen doen. Mede door de diversiteit aan collega’s, ideeën en werkzaamheden.

Yasmin Asrafali

- Relatiemanager

En werken bij Exactpi is ook nog

Open uitnodiging

Ben je doorgewinterd in de wereld van recruitment en klaar voor jouw ‘next step’? Of neem je nu jouw eerste stap? Wie je ook bent en wat je kunt, onze deur staat altijd open voor enthousiaste, talentvolle collega’s met een frisse mindset. Met bovenal, een ongekende passie voor het recruitmentvak.

Bel voor een kop koffie, solliciteer op een vacature of stuur een e-mail aan Marina Dekker, manager Mens en Ontwikkeling, en laat ons weten hoe jouw ervaring, persoonlijkheid en jouw kijk op werk en het leven aansluiten bij die van ons. Wij zien ernaar uit om jou te leren kennen!

Exact(ly) where you wanna be.

Roadmap Werken bij Exactpi