Vitaliteit binnen Exactpi

Vanuit ons werk als personeelsintermediar weten we hoe uitdagend het kan zijn om tijdens je werk goed bij jezelf te blijven en je energiebalans te beheren. Ook weten we hoe belangrijk het is om je in je element te voelen en je talenten te kunnen benutten en verder te ontwikkelen. Bovendien, wezenlijk succes van je bedrijf is onlosmakelijk verbonden met het welzijn en floreren van de mensen in je bedrijf, daarom zijn we bij Exactpi sinds 2 jaar met een vitaliteitsprogramma gestart.

Dit programma wordt begeleid door Suzanne van Elswijk en Peter Biesot die regelmatig op de werkvloer te vinden zijn om ter plaatse hun coaching, yogalessen en massages te verzorgen.

vitaliteitsprogramma Exactpi

Suzanne van Elswijk

Suzanne van Elswijk - yoga coach bij Exactpi recruitment

Suzanne heeft zich ruim 23 jaar verdiept in yoga en meditatie en richt zich nu, na 20 jaar een yogacentrum te hebben gehad, vooral op het geven van mediatielessen, workshops en coachings vanuit de Zen, de Tao en de Mindfulness. Door haar yoga achtergrond is ze gespecialiseerd in de adem, lichaamshouding en het beheren en uitbouwen van je levenskracht, Prana genaamd. Dit tezamen vormt een rijke combinatie.

Peter Biesot

Peter Biesot - mindfulness coach / masseur bij Exactpi recruitment

Peter heeft zijn achtergrond in de fitnesswereld en begon ook rond 2000 met zich te verdiepen in de Zen, de Mindfulness en Yoga. Hij ontwikkelde daaruit zijn eigen vorm van Mindful Fitness coaching en training om zowel de fysieke als geestelijke balans van de mens te versterken in één training. Daarnaast geeft hij al vele jaren stoelmassages bij bedrijven.

Groei met ons

Wil jij ook een carrière met aandacht voor persoonlijke groei en vitaliteit? Kom ons team versterken. Wanneer je kiest voor werken bij Exactpi heeft dit niet alleen invloed op jouw carrière, maar direct ook op die van vele anderen. Want als Exacter breng jij professionals verder in hun carrière.

welkom in ons Exactpi netwerk