Klaar voor een carrière switch?

Een nieuwe baan heeft veel impact op je leven. Bij elke carrière-stap ga je dus zorgvuldig te werk. Je wilt alleen een werkomgeving waar jouw rol er echt toe doet en een functie waarin jouw persoonlijkheid, ervaring en ambities verder tot bloei komen.

Dagelijks staan de Recruitment Consultants van Exactpi professionals zoals jij bij in dit proces. Wij presenteren je de beste vacatures bij aansprekende werkgevers. Wij geven je advies op maat. En wij zorgen voor een warme aanbeveling bij de organisatie van jouw keuze.

Yasmin Aouragh

Recruitment Consultant Den Haag

Peggy Kooper

e-Recruitment Specialist Den Haag

Effy Malfa

International Recruitment Consultant Den Haag

Ritsa Paraskevopoulou

International Recruitment Consultant Rotterdam

Afaf El Hachimi

Recruitment Consultant Amsterdam

Anna Nasonova

International Recruitment Consultant Amsterdam

Madhavi Koeldiep

Talent Sourcer Den Haag

Daniella Frost

Recruitment Consultant a.i. Amsterdam

Voor professionals zoals jij

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam doen wij alles wat mogelijk en nodig is om voor jou de beste match te maken. Zo openen wij gesloten deuren en verrassen wij je met mooie vaste en interim banen binnen onze specialismes.

Business support

Vacatures binnen Financieel, Management Support, Administratie en Supply chain

Commercieel

Uitdagende vacatures voor professionals in Commercie, Sales en Marketing

Human Resources

Impactvolle vacatures in Human Resources (HR) en Recruitment.

Multilinguals

Vacatures voor (internationale) professionals die meerdere talen vloeiend beheersen.

Ben jij een professional binnen één van onze specialismen? Solliciteer dan vandaag nog op een vacature of stel jezelf nu voor met een open sollicitatie.

Onze 7 garanties voor jou!

  • Jouw wensen en ambities staan centraal. Wij bieden je oprechte aandacht en persoonlijk advies.
  • Meer dan 90% van onze vacatures biedt uitzicht op een detacheringscontract of  vast dienstverband.
  • Exactpi kent jou en de organisatie. Als wij jou met onze aanbeveling introduceren, maak je doorgaans meer kans op de baan dan wanneer je rechtstreeks solliciteert.
  • Wij delen alle inside informatie met jou en zorgen zo dat je optimaal voorbereid de sollicitatieprocedure ingaat.
  • Exactpi scant voor jou de arbeidsmarkt en heeft ook exclusieve vacatures in haar portefeuille. Op het moment dat er een interessante baan binnenkomt, word je door ons benaderd.
  • Exactpi bestaat al meer dan 50 jaar en is lid van de ABU en SNA gecertificeerd. Wij komen onze afspraken na, zijn een betrouwbare werkgever voor flexkrachten en gaan bovenal secuur met jouw vertrouwen in ons om.
  • Wij blijven in je buurt. Ook als jij al een baan hebt gevonden via ons blijven wij beschikbaar voor al jouw vragen.

Naar een nieuwe baan met Exactpi

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden en selecteren van de beste professionals op het gebied van Business Support, Commercie, Human Resources en Multilingual. Je kunt zelf reageren op onze vacatures of een open sollicitatie versturen, maar wij zijn zelf ook constant op zoek.

Iedere kandidaat die zo in ons netwerk binnenkomt wordt zorgvuldig gescand door een ervaren recruitment consultant. Zien wij genoeg aansluiting dan plannen wij een kennismakingsgesprek in. Na het verkennen van jouw wensen en mogelijkheden gaan wij op zoek naar een passende vacature. Wij verzorgen het hele recruitmentproces: van introductie bij de opdrachtgever tot het verzorgen van een detacherings- of uitzendovereenkomst. Wij hebben ook veel W&S-vacatures. Daarbij treed je rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. En natuurlijk kun je ook dan op ons terugvallen voor informatie of advies.

Goed om te weten: wij gaan zeer zorgvuldig en vertrouwelijk om met jouw gegevens en meer dan 90% van onze vacatures bieden uitzicht op een duurzaam dienstverband.

Kom in ons netwerk

Ook profiteren van onze netwerk? Dé manier bij uitstek om onder onze aandacht te komen is solliciteren op een openstaande vacature. Zit er nu geen passende vacature voor je bij? Verstuur dan een open sollicitatie en laat ons weten wat je achtergrond is en vooral wat je ambieert in je volgende baan. Wij matchen je met alle toekomstige vacatures. Wil je gewoon eens vrijblijvend praten over wat jouw kansen en mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt? Neem dan ook gerust contact met ons op voor een gesprek met één van onze recruitment consultants.

welkom in ons Exactpi netwerk