Partners

Zowel intern als extern maken wij gebruik van trainers, coaches en HR consultants. Zij worden ingezet om onze eigen medewerkers verder te ontwikkelen, maar vooral om trainings- en/of HR consultancy-opdrachten bij onze opdrachtgevers uit te voeren. Wij weten namelijk uit eigen ervaring welke grootse resultaten zij kunnen bereiken.

Graag stellen wij dan ook vol vertrouwen ons Exactpi-netwerk van HR professionals en trainers aan je voor. Wil je weten welke professional het beste past bij jouw organisatie en vraagstuk? Neem dan contact op met manager mens & ontwikkeling Marina Dekker. Zij verzorgt graag de perfecte match voor jouw organisatie.

Esther van Nierop

Esther is als trainer al meer dan 15 jaar betrokken bij Exact. Met grote betrokkenheid werkt Esther mee om wensen, dromen, doelen van medewerkers en organisatie te realiseren. Met passie, gedrevenheid en pit voor het beste resultaat. Brede ervaring in de flexbranche bij diverse organisaties zorgen ervoor dat Esther een goede vertaalslag kan maken en sales kansen en mogelijkheden snel kan analyseren. De vertaalslag naar de praktijk gaat gepaard met kennis, kunde en humor!

Esther is een van de partners van PIT Professionals in Trainen, een no nonsens, betrokken en gedreven trainingsbureau. PIT verzorgt trainingen, workshops, coaching en interim-management in diverse sectoren en al ruim 25 jaar in de flexbranche. Veel gebruikte technieken, theorieën tijdens de trajecten van PIT zijn DISC, Mapstell, Behavioural Design Method en NLP.

PIT gaat samen met de onderneming en/of de deelnemer(s) op zoek naar leerwensen, groeipotentie, drijfveren en geeft inspiratie om verder te ontwikkelen en talenten te benutten door deze bewust bekwaam in te ontwikkelen en in te zetten.

Esther van NIerop - partner Exactpi
Aimée Floris - partner Exactpi

Aimée Floris

Excel Yourself helpt organisaties en haar mensen het beste uit zichzelf halen door hun sterke punten te ontwikkelen en te focussen op toegevoegde waarde. Aimée Floris is HR business partner op het gebied van professional development; het professioneel ontwikkelen van organisaties, teams en individuen. Met een brede inhoudelijke kennis en ervaring anticipeert zij op wat nodig is binnen een organisatie. Altijd met en gestructureerde aanpak en een mensgerichte benadering. “Vanuit mijn dansachtergrond weet ik dat je kunt excelleren wanneer je focust op het inzetten van je sterke punten en optimale samenwerking.” Er ontstaat ruimte om met vertrouwen en heldere verwachtingen je doelen te realiseren. Oftewel, met minder moeite meer bereiken. Daarbij biedt Excel Yourself ook assessments, training en coaching op het gebied van competentie ontwikkeling, team dynamics en HR vaardigheden.

Sylvia Kragten

Coach Sylvia Kragten verzorgt coachings- en trainingstrajecten voor uiteenlopende opdrachtgevers van Exactpi. Daarnaast heeft zij een eigen praktijk van waaruit zij individuen, groepen en organisaties coacht. Met haar authenticiteit, levenservaring en humor is zij als geen ander in staat om een prettige, open sfeer te creëren waarin doorbraken gerealiseerd kunnen worden. Ze heeft enorm veel ervaring in het begeleiden van samenwerkingsvraagstukken, managementontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling in zowel de private als publieke sector.

Sylvia Kragten: “Ik verzorg al meer dan 30 jaar individuele begeleiding, coaching en zelf ontwikkelde trainingen. Met warmte, stevigheid en een aanstekelijk enthousiasme. In een sfeer van respect en bevlogenheid ervaringen en kennis doorgeven en tastbaar maken voor anderen is mijn passie.”

Sylvia Kragten - partner Exactpi
Berry de Boer - partner Exactpi

Berry de Boer

Training-NU is een trainingsbureau dat persoonlijke ontwikkeling combineert met organisatieontwikkeling. De programma’s van Training-NU zijn sterk gericht op het bereiken van resultaten en doorbraken in gedrag en gedragspatronen. Hun visie is dat iedere verandering bij jezelf begint. Van daaruit kunnen belemmerende of ongezonde patronen worden doorbroken. Dit werkt door in het behalen van persoonlijke- en zakelijke resultaten en draagt bij aan een gezonder leven, dat zich kenmerkt door passie, flow en balans.

Training-NU heeft programma’s voor: – Stress & burnout preventie en herstel – Hartcoherentie en flow – Het bereiken van persoonlijk leiderschap – Persoonlijke ontwikkeling en teamresultaten – NLP voor het professionaliseren van communicatie.

Training-NU hanteert in al haar programma’s een integrale aanpak op het niveau van hoofd, hart, lichaam en ziel. Het verbinden van hoofd en hart werkt hierbij intrinsiek motiverend, inspirerend en stimulerend.