Maatwerk oplossingen bij complexe hr-vraagstukken

Exact is niet alleen dé recruitment partner maar ook business partner voor organisaties die willen groeien. Naast recruitment en flexwerkgeverschap bieden wij ondersteuning bij tal van andere HR onderwerpen. Onze zorgvuldig geselecteerde hr-specialisten staan garant voor kwalitatieve maatwerk-oplossingen.

HR consultancy

Mis je de expertise of capaciteit om een bepaald HR traject op te pakken? Of wil je je gehele HR beleid eens onder de loep laten nemen? Wij adviseren en ondersteunen je met een oplossing op maat.

Training & Coaching

Gericht investeren in de ontwikkeling van je mensen? Duurzame inzetbaarheid bevorderen? Samenwerking verbeteren? Leiderschap versterken? Stress verminderen? De mogelijkheden van coaching zijn oneindig.

TMA assessment

Laat ons helpen bij het creëren van een werkomgeving waar werknemers zich gezien, gehoord, gewaardeerd en betrokken voelen. Klaar om de unieke kracht van het TMA assessment te ervaren?

HR consultancy

Mis je de expertise of capaciteit om een bepaald HR traject op te pakken? Of wil je je gehele HR beleid eens onder de loep laten nemen? Wij adviseren en ondersteunen je met een oplossing op maat. Onze hr specialisten hebben jarenlange ervaring in het bijstaan van organisaties met het oplossen van HR vraagstukken en optimaliseren van HR processen. Door hun uiteenlopende specialismen kunnen wij voor elk traject de best passende specialist kunnen inschakelen.

Samen inventariseren wij zorgvuldig het vraagstuk en de verwachte oplossing. Vervolgens ontvang je ons een helder advies, een concreet actieplan en een transparante offerte. Waarbij wij de strategische organisatiedoelen als uitgangspunt nemen.

Schakel ons bijvoorbeeld in voor:

 • Arbeidsrechtelijke cases zoals arbeidsongeschiktheid of ontslag
 • Scannen van arbeidsovereenkomsten op actuele wet- en regelgeving
 • Opstellen van personeelshandboek
 • Verzorgen van incompany coaching
 • Opstellen van functietaakomschrijvingen
 • Herijken salaris- en functiehuis
 • Opzetten van methodiek voor beoordeling en functionering

Training & Coaching

Gericht investeren in de ontwikkeling van je mensen? Duurzame inzetbaarheid bevorderen? Samenwerking verbeteren? Leiderschap versterken? Stress verminderen? De mogelijkheden van coaching zijn oneindig. Met onze coachingstrajecten krijgen medewerkers inzicht in hun talenten en valkuilen en ontvangen zij de juiste tools en begeleiding om verder te kunnen groeien. Op individueel niveau maar ook binnen teams, afdelingen of complete organisaties.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Teambuilding > verbetert de samenwerking en vergroot het succes
 • Omgaan met stress > zorgt voor medewerkers die meer in balans zijn
 • Persoonlijke ontwikkeling > zorgt voor betere inzet van kwaliteiten
 • Empowerment voor vrouwen >vergroot daadkracht en zelfvertrouwen op de werkvloer

Onze incompany trajecten worden opgesteld en geleid door trainer/coach Sylvia Kragten. Zij heeft meer dan 30 jaar ervaring in individuele en groepsgewijze coaching. Met warmte, stevigheid en aanstekelijk enthousiasme is zij als geen ander in staat om een prettige, open sfeer te creëren waarin bewustwording en gedragsverandering gerealiseerd kan worden. Zij put hiervoor uit diepgaande ervaring in het begeleiden van samenwerkingsvraagstukken, managementontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling in zowel de private als publieke sector.

Ik kies ervoor om bij Exactpi te werken omdat ik hier mijzelf kan zijn en welkom ben met alles wat bij mij hoort, inclusief mijn Poolse accent. Dat zorgt ervoor dat ik kan groeien en mijn werk met veel plezier doe.

Kasia Lamens

Geïnteresseerd in
HR consultancy?

Wil je weten welke van onze HR professionals het beste past bij jouw organisatie en vraagstuk? Neem dan contact op met Manager Mens & Ontwikkeling Marina Dekker. Zij adviseert je graag en brengt je in contact met de perfecte match voor jouw organisatie.

Marina Dekker

Manager Mens & Ontwikkeling Rotterdam