Commerciële vacatures

Overzicht commerciële vacatures

Hieronder vind je een overzicht van alle actuele commerciële vacatures en sales vacatures bij Exact personeelsintermediair in de regio Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Lees meer

Commerciële vacatures bij Exact Personeelsintermediair

Wij hebben diverse vacatures beschikbaar in de commerciële sector. Van een geboren verkooptalent tot een ervaren sales goeroe. In deze sector staat het verkopen van producten/diensten centraal. Je moet dus de kunde hebben om de behoeften van de klanten te kennen en te begrijpen. Naast de enthousiaste verkooppraatjes houd je je ook bezig met het maken van offertes en het analyseren van de verkoopgegevens. Ben jij in staat om jouw verkoopdoelen te behalen? Bekijk dan hier al onze commerciële vacatures in de regio Amsterdam, Den Haag of Rotterdam.

Binnendienst vacatures

Zo hebben wij regelmatig vacatures voor klantenservice medewerker, commercieel medewerker binnendienst, commercieel medewerker of call agent met ervaring. Maar ook voor HBO-starters en young professionals hebben wij volop commerciële vacatures. Bijvoorbeeld bij Samsung.

Als commercieel medewerker binnendienst zet je de klant altijd centraal, zorg je dat de deal wordt gesloten en regelt alles hieromheen. Je houdt je vooral bezig met het schrijven van offertes, het nabellen van klanten die al in het salestraject zitten en cold calling. Het komt ook vaak voor dat je als commercieel medewerker binnendienst nauw contact hebt met je collega’s van de buitendienst en van de marketingafdeling.

commerciële vacatures

Buitendienst vacatures

Voor sales mensen met ervaring hebben wij o.a. de volgende buitendienst vacatures: accountmanager of vertegenwoordiger. Als accountmanager ben jij voor de klanten de contactpersoon. Je bent veel onderweg naar klanten of prospects om die deal binnen te halen. Daarnaast ga je als accountmanager bij bestaande klanten langs om relaties op te bouwen en te onderhouden. Belangrijke competenties die je als accountmanager moet beschikken zijn klantgerichtheid, doorzettingsvermogen, kunnen luisteren, onderhandelen en overtuigen. Ben jij een echte prater en beschik jij over eerder genoemde competenties? Dan ben je een echte accountmanager.

Commercieel DNA

Zie jij altijd en overal commerciële kansen? Weet jij als geen ander hoe je het beste deze kansen grijpt? En ben jij sterk in overtuigen? Dan heb jij het commerciële DNA in je. Wij hebben een breed scala aan commerciële vacatures voor jou van uiteenlopende opdrachtgevers.

Beschik jij over een MBO, HBO of WO-diploma, een dosis lef en ben je gemotiveerd en enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou! Neem een kijkje, klik op een vacature voor meer informatie of solliciteer direct.