Vacatures Rotterdam

Zoek jij op vacatures Rotterdam? Hieronder vind je een overzicht van alle actuele vacatures bij Exact personeelsintermediair in de regio Rotterdam. Klik op de vacature voor meer informatie of solliciteer direct. Onze enthousiaste recruiters in Rotterdam staan klaar om jouw sollicitatie te beoordelen en te kijken welke baanmogelijkheden wij jou kunnen bieden.

Werken in Rotterdam, één van de toonaangevendste steden van Nederland? Rotterdam is een unieke stad, gevormd door de wederopbouw na het bombardement in WO II. En dat maakt Rotterdam een interessante stad. Niet alleen voor toerisme, maar ook om te werken! Rotterdam is een grote stad met veel werkgelegenheid. Door ons uitgebreide netwerk en ervaring in deze stad bieden wij een breed scala aan vacatures in diverse branches. Van financiële tot HR vacatures, Exact personeelsintermediair heeft het allemaal.

Exact personeelsintermediair, hét recruitmentbureau van Rotterdam

Mede door ons uitgebreide netwerk in Rotterdam en jarenlange ervaring bieden wij een groot en interessant aanbod aan vacatures. Samen maken wij het solliciteren voor jou bovendien een stuk makkelijker. Door de populariteit van Rotterdam als werkstad, ben je zelden de enige sollicitant. Dus dan komt het voordeel van Exact om de hoek kijken. Wij stellen jou direct voor bij het bedrijf dat ons hiervoor heeft uitgekozen. Met een goed onderbouwde aanbeveling van onze kant. Jouw sollicitatie ligt hierdoor automatisch bovenop de stapel en wordt zeker serieus overwogen. Daarbij kunnen wij jou op voorhand alle ins en outs van het bedrijf vertellen waardoor jij goed voorbereid je sollicitatiegesprek ingaat.

vacatures rotterdamFulltime of parttime vacatures in Rotterdam

In Rotterdam hebben wij een breed scala aan vacatures in diverse branches. Dit geldt voor zowel tijdelijke als fulltime en parttime vacatures. Dat is geheel aan jou! Steeds vaker horen wij dat sollicitanten een parttime functie van bijvoorbeeld 28 – 32 uur zoeken. Zo kun je meer genieten van je vrije tijd, je familie of een extra opleiding volgen. Wij doen ons best om jouw altijd te helpen aan een baan die past bij jouw leven en wensen. Dus of je nu een parttime of fulltime functie zoekt, schakel Exact in voor het beste resultaat.

Rotterdam, de po(o)rt naar meer carrière!

De Rotterdamse haven is de grootste haven van Europa. Natuurlijk is zo’n plek een trekpleister voor interessante werkgevers. Niet alleen in de haven maar ook daarom heen vind je tal van interessante, internationale bedrijven om voor te werken. Vaak in hele mooie architectonische hoogstandjes gevestigd bovendien. Rotterdam is niet voor niets een van de snelst groeiende economische steden van Nederland met veel carrièremogelijkheden. Bovendien is het een stad die multiculturaliteit ademt en uitstraalt. Dus wil je werken in één van de mooiste, goed bereikbare en dynamische steden van Nederland? Dan is Rotterdam echt jouw poort naar heel veel nieuwe carrièremogelijkheden.